سردار رسول سنایی راد جمعه هشتم فروردین ۱۴۰۴ در پایان راهپیمایی روز قدس یاسوج در جمع راهپیمایان این شهر افزود: عملیات طوفان الاقصی مسأله فلسطین را به مسأله نه تنها جهان اسلام بلکه کل دنیا تبدیل کرد.
وی اظهار کرد: تک تک فلسطینیها می دانند که راهی جز مقاومت و ایستادگی در مقابل رژیم صهیونسیتی ندارند.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا خاطرنشان کرد: مردم فلسطین با ۶۰ هزار شهید و تحمل گرسنگی و آوارگی در جبهه مقاومت و مقابله و جنگ رسانهای دست برتر را دارد.
سنایی راد تصریح کرد: پس از عملیات طوفان الاقصی مسأله مهم که اتفاق افتاد این بود که جبهه مقاومت از عراق تا لبنان تا یمن مردانه و جانانه در کنار مقاومت، غزه و فلسطین قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: ملت ایران مردمی هستند که تمرین معنویت را در ماه رمضان انجام میدهند بنابراین این لشکرکشیها اثری بر اراده ما در دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم نخواهد داشت.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه غیرت و بصیرت را در راهپیمایی روز قدس می بینم، عنوان کرد: در شرایط تهدید و فشارهای دشمن، امسال حضور مردم در راهپیمایی روز قدس باشکوهتر از گذشته بوده است.
سنایی راد تاکید کرد: رژیم صهیونسیتی با وجود برخورداری از آخرین سطح رزمی روز و لشکر کشی قدرتهای اروپایی مستاصل شده و جمهوری اسلامی در سطح بالایی از مقابله و دفاع قرار دارد.
وی اظهار کرد: امروز افکار عمومی دنیا از صهیونیستها متنفرند و جنایت دردی را برای این رژیم دوا نمی کند بلکه به پیچیدگیها برای این رژیم غاصب اضافه می کند.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: امروز در آمریکا شکافی بوجود آمده که حاصل حمایت از رژیم صهیونسیتی است.
سنایی راد افزود: این جنگ برای رژیم صهیونسیتی جز خفت و شکست چیزی در برنداشت، توان امنیتی حامیان رژیم صرف اطلاع از سرنوشت اسرا بود اما تاکنون هیچ اطلاعات دقیقی از وضعیت اسرا ندارد.
وی اظهار کرد: امروز مقاومت با وجود اینکه ضربه خورده اما صبوری حزب الله در حال به ثمر نشستن است. حزب الله با صبوری ثابت کرد که چاره ای جز مقاومت و استفاده از قدرت و توان خود وجود ندارد.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه هر موقع آقا اراده کند سربازانش آماده پاسخگویی محکم و کوبنده به دشمنان ایران اسلامی هستند، تاکید کرد: فرزندان نظامی ملت ایران آماده اند تا از جنس دوران دفاع مقدس که با ایثار و گذشت موازنه را تغییر داده اند و یک وجب خاک به دشمن نداده ایم پاسخ دهند و سرافرازانه از این وضعیت عبور کنیم، اینکه امروز دشمن جرات ندارد به ایران اسلامی حمله کند مدیون رشادتهای دوران دفاع مقدس هستیم. دشمن با ایجاد هراس و گرفتن امنیت دنبال این است تا از داخل ما را به هم بریزید.
سنایی راد با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام «سرمایه گذاری برای تولید» تصریح کرد: اگر نقدینگی به سمت تولید حرکت کند به بهبود وضعیت از جمله وضعیت معیشتی، تورم و سایر شاخصهای اقتصادی منجر می شود.
وی ادامه داد: امروز در مقابل دشمنی قرار گرفته ایم که باید غیرت به خرج دهیم، دولت وضعیت مردم را درک کرده و برخی جاها از سیاست اعلامی خود نیز گذشته و عبور کرده است.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه نیازمند وحدت و اتحاد داخلی هستیم، عنوان کرد: دشمنی اصلی ما رژیم صهیونسیتی است و وقتی با وحدت و اتحاد و همبستگی این رژیم جنایتکار را بزنیم ارباب او اوضاع دستش می آید.
سنایی راد تاکید کرد: شرایط ما نسبت به دوران مقدس به مراتب از لحاظ سخت افزار و نرم افزار بهتر است و رونمایی از تجهیزات و تسلیحات با هدف بازدارندگی است، ما دنبال جنگ نیستیم اما اگر جنگی اتفاق بیفتد سیلیهای محکمی به دشمن خواهیم زد و هم اکنون با حمایت مردم آماده پاسخ به هر گونه خباثت احتمالی دشمن هستیم.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: مردم همواره کار خود را به موقع و به هنگام انجام دادند که مسئولان باید نسبت به مردم توجه و خدمت بیش از پیش داشته باشند.
گفتی است مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با سراسر کشور، صبح امروز جمعه هشتم فروردین ۱۴۰۴ با حضور گسترده مردم یاسوج برگزار شد.
این راهپیمایی در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم از میدان هفتم تیر، خیابان آیت الله طالقانی تا خیابان مسجد حضرت صاحب الزمان(عج)، مصلای بزرگ حضرت امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد.
اقشار مختلف مردم مؤمن و روزهدار از جمله عشایر، روحانیون، بازاریان، دانشجویان و بسیجیان استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با شهر یاسوج و دیگر شهرها و استانهای کشور با حضور پرشور و گسترده در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس همگام با سایر مسلمانان جهان و مردم مظلوم فلسطین اشغالی بار دیگر شعار "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسراییل" و "الله اکبر" را فریاد زدند.
در پایان قطعنامهای در ۶ بند قرائت شد که بندههای آن با تکبیر راهپیمایان مورد تایید قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات