حجت الاسلام قادر محمدی در گفت و گو با ایسنا درباره ظرفیتهای گردشگری این شهرستان گفت: شهرستان نظرآباد از ظرفیتهای گردشگری خوب و فراوانی مثل آسیاب تاریخی، تپههای رنگی و محوطه ازبکی برخوردار است که متاسفانه استفاده از آن مغفول مانده است.
وی با اشاره به تپه ازبکی نظرآباد گفت: اولین خشت دست ساز بشر در تپه ازبکی نظرآباد کشف شده است و از این نظر به عنوان یک منطقه تاریخی محسوب میشود.
امام جمعه نظرآباد افزود: متاسفانه آنچنان که باید از این میراث گردشگری به خوبی استفاده نشده و ظرفیتهای گردشگری آن مغفول مانده است.
وی گفت: اعتباری که برای این محوطه گذاشته شده بود بر اثر کم کاری مسئولین وقت میراث فرهنگی استان، برگشت داده شد در حالی که میتوانست برای ارتقاء ظرفیت گردشگری این تپه استفاده شود.
محمدی در ادامه بیان کرد: انتظار داریم مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان در خصوص گردشگری شهرستان نظرآباد و تپه ازبکی برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را تعیین کند.
امام جمعه نظرآباد با اشاره به ظرفیتهای گردشگری این شهرستان در حوزه منابع طبیعی گفت: تپههای رنگی در خط مرزی اشتهارد و نظرآباد هم ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری و رونق این شهرستان به وجود آورده است.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر آثار تاریخی و منابع طبیعی، گردشگری کشاورزی هم از ظرفیتهای خوبی است که میتوان از آن به نفع گردشگری شهرستان استفاده کرد و به وسیله آن رونق زیادی را به شهرستان نظرآباد داد.
وی درباره ضرورت توجه به گردشگری کشاورزی شهرستان نظرآباد اظهار کرد: در این زمینه دامداری، باغداری و اراضی کشاورزی این شهرستان قابلیت فراوانی برای ایجاد و توسعه گردشگری کشاورزی دارد.
وی گفت: شهرستان نظرآباد با برخورداری از اراضی کشاورزی و باغات میتواند در گردشگری کشاورزی و بوم گردی به یکی از قطبهای فعال تبدیل شود. از این رو میتوان در این مناطق و اراضی با نصب سیاه چادر، گردشگاههایی را برای بازدید و یا اسکان علاقهمندان ایجاد و از این طریق امکان خرید مستقیم محصولات کشاورزی و دامداری از تولید کننده را برای گردشگران فراهم کرد.
انتهای پیام
نظرات