• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404011004561
  • خبرنگار : 50549

برگزاری سومین دوره"پویش مشهد مهربان" با هدف آزادی زندانیان جرایم غیر عمد

برگزاری سومین دوره"پویش مشهد مهربان" با هدف آزادی زندانیان جرایم غیر عمد

ایسنا/خراسان رضوی معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از تداوم "پویش مشهد مهربان" تا  عید غدیر خبر داد و گفت: سومین دوره این پویش با هدف آزادی زندانیان جرایم غیر عمد برگزار می‌شود.

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سومین دوره "پویش مشهد مهربان"  در ماه مبارک رمضان و همزمان با ولادت امام حسن (ع) آغاز شده و تا عید غدیر  ادامه دارد.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت : تاکنون جشن‌های گلریزان در ۶ منطقه با حضور هنرمندان، ورزشکاران، نخبگان محلات و اقشار مختلف مردم در مساجد، مراکز ورزشی و مراکز فرهنگی و اجتماعی برگزار شده است.

وی عنوان کرد: افتتاحیه این پویش در سایر مناطق نیز در حال برنامه‌ریزی است و تا پایان ماه مبارک رمضان این مراسم ادامه خواهد یافت؛ این اقدامات در راستای "پویش مشهد مهربان" برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از ولادت امام حسن (ع) تا عید غدیر انجام می‌شود.

ابراهیمی افزود:  "پویش مشهد مهربان" با محوریت آزادسازی تعدادی از زندانیان و با هدف دعوت همگانی و عامه مردم به اخلاق اجتماعی و همدلی اجتماعی برگزار می‌شود.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: جذب ۱۷۰ هزار نفر مشارکت‌کننده برای شرکت در پویش را مد نظر داریم اما با توجه به برگزاری افتتاحیه این پویش در ۶منطقه، در حال حاضر آمار دقیقی از میزان مشارکت در دسترس نیست.

وی اضافه کرد: مشارکت مردم در احیای زندگی‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی از نکات مثبت و حائز اهمیتِ این طرح است و ماهیت این پویش ساختن بستری مناسب برای مشارکت مردم است.

ابراهیمی افزود: این پویش از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را در دو بخش آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد و حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل آغاز کرده  و نشان از حس انسان دوستی و یاری رسان مردم  دارد، لذا پویش مشهد مهربان بدون کمک مردم میسر نمی‌شود.‌

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha