• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404111307662
  • خبرنگار : 30192

۵ تساوی در آغاز هفته بیستم لیگ یک/ صدرنشین فردا به میدان می‌رود

۵ تساوی در آغاز هفته بیستم لیگ یک/ صدرنشین فردا به میدان می‌رود

شناورسازی قشم، سایپا و پارس جنوبی جم در آغاز هفته بیستم لیگ برابر حریفان خود پیروز شدند و پنج دیدار هم با نتیجه تساوی به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، هفته بیستم لیگ آزادگان امروز(دوشنبه، ۱۳ بهمن) با برگزاری هشت دیدار آغاز شد. در مهم‌ترین بازی‌ها، مس شهر بابک برابر فرد البرز متوقف شد و سایپا از سد بعثت کرمانشاه گذشت.

در مهم‌ترین بازی این هفته، فردا(سه‌شنبه) نساجی مازندران، صدرنشین لیگ به مصاف صنعت نفت آبادان خواهد رفت. در پایان بازی‌های امروز نساجی همچنان با ۳۹ امتیاز صدرنشین است، مس شهربابک با ۳۵ امتیاز در رده دوم و سایپا با ۳۴ امتیاز در رتبه سوم قرار دارند.

نتایج بازی‌های امروز:

شهرداری نوشهر ۱ - ۱ داماش گیلان

نود ارومیه ۱ - ۱ نفت و گاز گچساران

مس کرمان ۱ - ۲ شناورسازی قشم

سایپا ۲ - ۱ بعثت کرمانشاه

فرد البرز ۱ -۱ مس شهر بابک

آریو اسلامشهر ۰ - ۰ هوادار

پارس جنوبی جم ۵ - ۰ مس سونگون

پالایش نفت بندرعباس ۰ - ۰ نیروی زمینی 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha