• پنجشنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404011406067
  • خبرنگار : 71560

سبحانی فر مطرح کرد

ثبات و امنیت؛ کلید جذب سرمایه به عرصه تولید

ثبات و امنیت؛ کلید جذب سرمایه به عرصه تولید

عضو سابق کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ثبات اقتصادی و امنیت دو مولفه کلیدی برای سرمایه گذاران بوده که اعتماد آنان را برای ورود به عرصه تولید جلب می کند.

رمضانعلی سبحانی فر در گفت وگو با ایسنا با اشاره به راهکارهای تحقق شعار «سرمایه گذاری برای تولید» در سال ۱۴۰۴، بیان کرد: توسعه و رشد هر جامعه ای با حضور مردم اتفاق می افتد. حضور مردم نیز زمانی پر رنگ است که اعتماد مردم به سیستم حکومتی بالاست. هرچه این اعتماد بیشتر باشد، ثبات و امنیت بیشتری در آن کشور وجود دارد.

مردم نقش کلیدی در سرمایه گذاری برای تولید دارند

وی در ادامه اظهار کرد: هر سرمایه گذاری در وهله اول نگاه می کند که چه میزان ثبات و امنیت در یک کشور برقرار است. این دو مولفه برای سرمایه گذار بسیار حائز اهمیت است. فلذا نقش مردم در سرمایه گذاری و تولید، نقش کلیدی است. قطعا دولت به تنهایی نمی تواند تولید و سرمایه گذاری را در حد نیازهای کشور پیش ببرد.

چتر حمایتی انگیزه مضاعفی برای سرمایه گذاران است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم در وهله اول ثبات اقتصادی و امنیت را در کشور پایدار سازند. بدین ترتیب سرمایه گذار برای آوردن سرمایه خود اعتماد می کند. در وهله دوم بایستی از سرمایه گذار و تولید کننده حمایت کنیم. بدین ترتیب انگیزه مضاعفی برای سرمایه گذار ایجاد می شود. متاسفانه در دهه های گذشته به سرمایه گذار به عنوان افراد زالو صفت نگاه شده است و یک فرهنگ نابجایی در کشور برجای گذاشته شد.

باید به سرمایه گذاران به عنوان یک فرمانده اقتصادی نگریست

وی در ادامه تاکید کرد: این نگاه باید تغییر کرده و لازم است که فرهنگ سازی شود. ما در آموزه های دینی داریم که افرادی که با تلاش خود بستر اشتغال دیگران را فراهم میکنند و موجب بهبود زندگی دیگران می شوند در پیشگاه خداوند عزیز و محترم هستند. فلذا باید به سرمایه گذاران به چشم یک ایثارگر و به عنوان یک فرمانده اقتصادی در میدان نگاه کرد.

مسیر ورود سرمایه گذاران به عرصه تولید باید هموار شود

وی افزود: اگر این نگاه را داشته باشیم، سرمایه گذاران زیر چتر حمایت قانونی قرار گرفته و در امور اداری سرمایه گذاران گره گشایی می شود. این امر موجب می شود تا سرمایه گذار راغب می شود تا در بخش تولید سرمایه گذاری انجام دهد. از سوی دیگر اگر جایی نیاز به اصلاح قانون است، باید این کار انجام شود. در حوزه تامین اجتماعی، مالیات، عوارض و صدور مجوزها باید از سرمایه گذاران حمایت شده و امور برای آنان تسهیل شود. امروز وقتی یک سرمایه گذار تا کار خود را شروع می کند، مالیات به سراغ آن می رود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: از طرف دیگر عوارض و قبوض به سراغ سرمایه گذار می رود. وقتی یک سرمایه گذار به تولید کمک می کند باید زیر چتر حمایت قرار بگیرد. زمانی که تولید کننده در ریل درآمدی قرار گرفت، باید مالیات بپردازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha