• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404011707482
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

جهش چشمگیر اقتصادی در سایه رونق گردشگری؛

فروش ۱۶میلیارد ریالی محصولات محلی در نوروز خوسف

فروش ۱۶میلیارد ریالی محصولات محلی در نوروز خوسف

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست فرمانداری خوسف با بیان اینکه نوروز ۱۴۰۴ برای شهرستان خوسف، با ثبت آمارهایی بی‌سابقه در حوزه گردشگری و رونق اقتصادی همراه بود، گفت: از جمله دستاوردهای قابل توجه این ایام، ثبت رکورد فروش بیش از ۱۶ میلیارد ریال در غرفه‌های نوروزی سطح شهرستان خوسف بود.

مسعود قلی‌زاده، امروز ۱۷ فروردین با اعلام این خبر به رسانه‌ها اظهار کرد: امسال در تعطیلات نوروز، شاهد استقبال گسترده گردشگران از شهرستان خوسف بودیم که این استقبال، نه تنها موجب رشد چشمگیر بازدیدها شد، بلکه به رونق قابل ملاحظه بازار محلی و صنایع دستی نیز انجامید.

وی با اشاره به برپایی ۵۷ غرفه نوروزی در نقاط مختلف شهرستان، گفت: این غرفه‌ها نسبت به سال گذشته بیش از ۶ برابر افزایش یافته‌اند و فضایی پویا و متنوع برای معرفی محصولات کشاورزی، صنایع دستی، غذاهای محلی و دیگر تولیدات بومی فراهم کردند که باعث ترغیب مسافران به توقف بیشتر در منطقه و آشنایی با فرهنگ و اقتصاد محلی شد.

قلی‌زاده از افزایش چشمگیر فروش محصولات خبرداد و گفت: میزان فروش در این غرفه‌ها نسبت به سال قبل، بیش از ۹ برابر رشد داشته و این یعنی استقبال گسترده گردشگران از تولیدات محلی و اعتماد به کیفیت آن‌ها. 

وی افزود: فروش ۱۶ میلیارد ریالی در این مدت، نشان از ظرفیت بالای خوسف در حوزه اقتصاد گردشگری دارد و ما در تلاش هستیم با ایجاد زیرساخت‌های جدید، این روند را تثبیت و تقویت کنیم. در همین راستا، عملیات احداث بازارچه دائمی صنایع دستی در شهرستان آغاز شده است.

سرپرست فرمانداری خوسف به آمار بازدیدکنندگان نوروزی اشاره کرد و گفت: در ایام نوروز سال جاری، ۱۲۹ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری شهرستان بازدید کردند، در حالی که این عدد در سال گذشته حدود ۳۰ هزار نفر بوده است؛ یعنی بیش از ۴ برابر افزایش در تعداد بازدیدکنندگان.

وی افزود: ۳۵ جشنواره نوروزی در سطح شهرستان برگزار شد، در حالی که سال گذشته تنها یک جشنواره برگزار شده بود. این جشنواره‌ها با محوریت معرفی فرهنگ محلی، موسیقی سنتی، غذاهای بومی و نمایش آیین‌های خاص منطقه، به ایجاد فضای شاد و بانشاط کمک کرده و نقش موثری در جذب گردشگران ایفا کرده‌اند.

قلی‌زاده با بیان اینکه تعداد مسافران اسکان‌یافته در خوسف به بیش از ۱۳ هزار نفر رسید، در حالی که سال گذشته کمتر از ۵ هزار نفر بودند؛ یعنی اسکان نوروزی امسال نزدیک به ۳ برابر افزایش یافته است، افزود: برپایی سیاه‌چادرهای عشایری نیز بیش از ۴ برابر شده که توانسته فضای سنتی، بومی و نوستالژیک را برای گردشگران فراهم کرده و تجربه‌ای متفاوت از سفر به خوسف ارائه دهد.

سرپرست فرمانداری شهرستان خوسف ابراز امیدواری کرد: با تداوم برنامه‌ریزی‌ها، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و حمایت از فعالان بومی، شهرستان خوسف بتواند جایگاه خود را به عنوان یکی از مقاصد گردشگری شاخص در استان و کشور تثبیت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha