مرتضی امینی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ در استان گیلان، اظهار کرد: نظارت میدانی اداره کل تعزیرات حکومتی استان بر بازار در ایام ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از تاریخ پنجم اسفند ۱۴۰۳ لغایت ۱۵ فروردین سال جاری انجام شد.
وی با اشاره به حضور گشت های مشترک در سطح بازار با همراهی بازرسان سازمان صمت، اتاق اصناف، بهداشت، دامپزشکی، استاندارد، شرکت نفت، میراث فرهنگی، پلیس اماکن، پلیس امنیت اقتصادی و...، افزود: با تشکیل ۴۶۴ اکیپ گشت سیار از تعداد ۶۲۹۴ واحدهای صنفی و غیر صنفی از جمله فروشگاه های بزرگ، رستوران ها، برنج فروشی ها، قصابی ها و مرغ فروشی ها، میوه فروشیها، پوشاک، کیف و کفش، انبارها، شرکت های پخش، هتل ها و اقامتگاه های بوم گردی، پمپ بنزین ها، دفاتر آژانس مسافرتی، پایانه های مسافربری و واحدهای فروشگاهی و خدمات رسان به مسافران نظیر لوازم یدکی و تعمیرگاه ها، جایگاه های عرضه سوخت، کلوچه پزی، زیتون سرا و سوغات سراها و... بازدید و بازرسی به عمل آمد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از شناسایی ۲۱۹۳ واحد دارای تخلف در موضوعات کالا و خدمات، بهداشتی و درمانی و سلامت محور خبر داد و تصریح کرد: مقادیر زیادی کالای فاسد و غیربهداشتی و تاریخ مصرف گذشته از جمله مرغ، گوشت و سایر مواد غذایی نیز کشف و معدوم شدند. همچنین در این راستا تعداد ۵۹ واحد صنفی پلمب و پرده تخلف در محل نصب شد.
امینی خاطرنشان کرد: در زمان اجرای طرح ویژه نظارتی، در مجموع تعداد ۳۵۷۴ فقره پرونده در شعب این اداره کل تشکیل شد و تعداد ۲۷۹۸ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلفان به پرداخت ۱۳۰۲ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند. همچنین طی بازرسی ها، بیش از پنج تن گوشت قرمز و گوشت مرغ، روغن، نوشیدنی، کمپوت و کنسرو، آبمیوه، شیرینی و لبنیات، آجیل و خشکبار و مواد لبنی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد.
وی با اشاره به اقدامات اثرگذار اداره کل تعزیرات حکومتی در جهت تنظیم بازار مرغ و برنج، عنوان کرد: نظر به افزایش ناگهانی قیمت برنج با تشکیل گشت های مشترک با نمایندگان جهاد کشاورزی و صمت استان، بازدید از کلیه انبارهای شالیکوبان و مراکز عمده نگهداری و پخش برنج انجام شد. در نتیجه این اقدام در مدت اجرای طرح تعداد ۱۲۱ پرونده با ارزش اولیه ۵۰۰ میلیارد ریال تشکیل شد و مورد رسیدگی قرار گرفت که در آنها متخلفان به پرداخت بیش از ۲۷۵ میلیارد ریال جریمه و تعطیلی محل محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان همچنین به نظارت بر عرضه و قیمت مرغ گرم در سطح استان اشاره کرد و گفت: با برگزاری منظم گشت های مشترک مربوطه و هماهنگی بین دستگاهی، آرامش در بازار ایجاد شد؛ در همین راستا ضمن تشکیل ۱۹۵ اکیپ و بازدید از ۴۸۱ واحد، ۱۳۱ تخلف کشف شد. تاکنون تعداد ۶۷ فقره پرونده موضوعه تشکیل و ۲۸ فقره رسیدگی شده و در آن متخلفان به پرداخت ۴۳ میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.
انتهای پیام
نظرات