• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404011808197
  • خبرنگار : 71129

هشدار ایلان ماسک درباره «قتل‌عام واقعی» در غرب اروپا

هشدار ایلان ماسک درباره «قتل‌عام واقعی» در غرب اروپا

ایلان ماسک می‌گوید که هجوم مهاجران خطر جهش «تروریسم» در غرب اروپا را ایجاد کرده که مشخصه آن قتل‌عام گسترده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس داده‌های آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا، بیش از ۵۰۰ هزار درخواست پناهندگی در نیمه اول سال ۲۰۲۴ در این اتحادیه ثبت شده که تقریبا مشابه دوره مشابه سال قبل است. حدود ۲۴ درصد درخواست پناهندگی در آلمان و پس از آن ایتالیا و اسپانیا با ۱۷ درصد ارسال شده است.

در همین رابطه، ایلان ماسک، موسس تسلا و اسپیس ایکس با اشاره به موج عظیم مهاجرت‌ها به اروپا گفت: «مهاجرت گسترده یک مساله دیوانه‌کننده است.»

وی خاطرنشان کرد: «با تروریسم در نهایت شاهد کشتار دسته‌جمعی در اروپا خواهیم بود. دوستان شما، خانواده شما، همه آنها در معرض خطر خواهند بود. ما شاهد افزایش بسیار زیادی در تعداد حملات در ایتالیا و به طور کلی در اروپا هستیم و رسانه‌ها سعی می‌کنند تاثیر این حملات را کاهش دهند. ما شاهد کشتار جمعی در اروپا خواهیم بود. این روندی است که منجر به یک قتل‌عام‌ واقعی در اروپا خواهد شد.»

روزنامه کوریر دلا سرا چاپ ایتالیا نیز از قول ماسک نوشت: «هجوم بیگانگان با فرهنگ‌های مختلف به هر کشوری که اجازه ورود به این افراد را دهد منجر به نابودی آن کشور می‌شود. در وضعیت بسیار دشواری قرار داریم.»

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، ماسک همچنین افزود: «۸ میلیارد نفر ساکن کره زمین هستند. اگر درصد کمی از این افراد وارد کشوری با ۵۰ میلیون نفر جمعیت شود، این یک تغییر شکل بزرگ برای آن کشور خواهد بود. مساله یک کشور فقط به جغرافیای آن بستگی ندارد بلکه به مردم آن مربوط است که ساکن آن هستند. این یک مفهوم بنیادی و کلیدی است که باید مشخص شود.»

موسس اسپیس ایکس که وزیری در کابینه ترامپ هم هست، همچنین به موضوع تعرفه‌های گسترده اعمال شده توسط دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر اکثر شرکای تجاری اشاره و ابراز امیدواری کرد که ایالات متحده و اتحادیه اروپا بتوانند یک شراکت بسیار نزدیک و قوی‌تر ایجاد کنند و در آینده به سمت یک منطقه با تعرفه صفر و یک منطقه تجارت آزاد بین‌المللی حرکت کنند.

این اظهارنظر از سوی ایلان ماسک در حالی مطرح شده که اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا پیشتر این اقدام ترامپ را ضربه بزرگی به اقتصاد جهانی توصیف کرده و گفته بود، اتحادیه اروپا در حال آماده‌سازی اقدامات متقابل در صورت شکست مذاکرات تعرفه با واشنگتن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha