محمدجواد زارع مهذبیه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با تاکید بر اینکه «پویش نه به تصادف» یک رویکرد فرهنگی است، افزود: این رویکرد نیازمند حمایت و برنامهریزی نهادهای دولتی است تا با مشارکت هنرمندان، گامی موثر در جهت ارتقای ایمنی جادهها برداشته شود.
وی بر ضرورت حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت بهداشت به عنوان متولیان امر تاکید کرد و خواستار برنامهریزی و دعوت از هنرمندان برای طراحی و اجرای برنامههای عملیاتی در این زمینه شد و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور هنرمندان توانمند و جوانان علاقهمند برای خلق آثار هنری با محوریت پیشگیری از تصادفات میتواند تأثیر بسزایی در تحقق بیشتر این پویش باشد.
رئیس انجمن هنرهای تجسمی فارس تأکید کرد: ظرفیتهای هنرهای تجسمی تنها محدود به تابلو و پوستر نیست، بلکه میتوان از مجسمهسازی، المانهای شهری و نقاشیهای دیواری هنرمندانه نیز برای انتقال پیامهای ایمنی ترافیک به عموم مردم بهره برد به شرط آنکه این آثار توسط هنرمندان حرفهای و با درک عمیق از موضوع خلق شوند.
زارع مهذبیه همچنین به نقش میراث فرهنگی در فرهنگسازی بیشتر رانندگی ایمن اشاره کرد و گفت: میراث فرهنگی از طریق یادآوری سابقه فرهنگی و ارزشهای مردم هر منطقه می تواند از بخشی تصادفات که ناشی از بیتوجهی به قوانین و فرهنگ صحیح رانندگی است پیشگیری کند؛ بازگو کردن آداب، رسوم و ویژگیهای هویتی هر قوم نیز میتواند در ایجاد حس مسئولیتپذیری و رعایت قوانین موثر باشد.
وی در پایان بیان کرد: برگزاری کمپینهای هنری چند روزه با حضور هنرمندان و جوانان علاقهمند میتواند ضمن آموزش و تبادل تجربه به خلق آثار هنری تاثیرگذار با موضوع پیشگیری از تصادفات منجر شود.
انتهای پیام
نظرات