• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404011808629
  • خبرنگار : 71460

جانشین کولاکوویچ در ترکیه مشخص شد

جانشین کولاکوویچ در ترکیه مشخص شد

گزینه سابق تیم ملی والیبال ایران به عنوان سرمربی تیم هالک‌بانک ترکیه انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، هالک‌بانک آنکارا رادوستین استویچف را به عنوان سرمربی جدیدش منصوب کرد. او جایگزین ایگور کولاکوویچ روی نیمکت مربیگری هالک‌بانک شد.

فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ برای هالک‌بانک آنکارا تلخ بود و این تیم نتایج ضعیفی خصوصا در بازی‌های خانگی کسب کرد. آنها نتوانستند جام قهرمانی ترکیه را ببرند و در فینال به فنرباغچه باختند و حتی به نیمه‌نهایی لیگ هم نرسیدند.

سرمربی بلغاری سابق تیم والیبال ورونا ایتالیا از سال ۲۰۱۹ در این تیم حضور داشت و بعد از سال‌ها تصمیم به رفتن از این تیم گرفت.

استویچف ۵۶ساله نه تنها با ورونا در این فصل به موفقیت بزرگی دست پیدا نکرد، بلکه درگیر یک رسوایی هم شد و پس از بازی با لوبه سیویتانوا، به یکی از هواداران تیم مقابل حمله کرد. استویچف بابت رفتار خود عذرخواهی کرد ولی به نظر می‌رسد یکی از دلایل برکناری او از ورونا همین اتفاق بود. او در گذشته گزینه هدایت تیم ملی والیبال ایران نیز بود و حتی به ایران هم سفر کرد ولی با فدراسیون والیبال ایران به توافق دست پیدا نکرد.

لیگ قهرمانان اروپا مهم‌ترین هدف تیم ترکیه‌ای است که در ماه مه در لودز لهستان برگزار می‌شود. هالک‌بانک در نیمه‌نهایی با پروجا بازی خواهد کرد و امیدوار است بتواند سهمیه حضور در دیدار نهایی را به دست بیاورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha