• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404011808762
  • خبرنگار : 50187

استاندار اعلام کرد 

نیاز راه‌های استان کرمان به ۳۵ همت اعتبار / ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل

نیاز راه‌های استان کرمان به ۳۵ همت اعتبار / ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل

ایسنا/کرمان جلسه مشترک کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای بررسی ابعاد مختلف حادثه واژگونی اتوبوس در محور کرمان - راور با حضور استاندار کرمان تشکیل شد.

محمدعلی طالبی ۱۸ فروردین در این جلسه با دعوت از اعضای کمیسیون عمران برای بازدید از راه‌های ارتباطی استان کرمان و آشنایی با مشکلات و چالش‌های مرتبط گفت: برای روکش آسفالت راه‌های استان به ۱۰ همت، برای نگهداری راه‌ها به چهار همت و برای احداث راه‌های جدید ۲۱ همت اعتبار نیاز است که امیدواریم در قانون بودجه اختصاص یابد.

استاندار کرمان با بیان اینکه طولانی ترین راه‌های کشور در این استان است؛ بر ضرورت نوسازی ناوگان حمل ونقل جاده‌ای کشور به عنوان یک حرکت جهادی تاکید کرد و افزود: باید قوانینی را وضع کنیم که واردات اتوبوس تسهیل شود و خرید آن صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی همچنین بر آسیب‌شناسی مشکلات و دلایل منجر به بروز این حادثه تاکید کرد.

منصور شکراللهی نماینده شهرستان‌های کهنوج، فاریاب، قلعه گنج، منوجان، جازموریان و رودبار جنوب در مجلس نیز با بیان اینکه در جنوب استان کرمان بزرگراه و راه‌آهن نداریم؛ گفت: متاسفانه اعتبارات لازم نیز برای این منظور وجود ندارد و نیاز به اعتبارات بیشتری داریم.

تاخیر در دوبانده‌شدن جاده محل حادثه 

همچنین شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: جاده‌ای که در آن حادثه واژگونی اتوبوس رخ داد، قرار بود حدود سه ماه قبل به صورت دوبانده راه‌اندازی شود که به دلایل نامشخص به تأخیر افتاده است.

دلایل بروز حادثه از زبان رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه حادثه اتوبوس عقاب‌افشان مهم‌ترین حادثه تصادف کشور بوده، گفت: اتاق این اتوبوس فاقد ستون و مدل ساخت آن ۱۳۸۵ بوده که این مسائل منجر به تلفات بیشتر شده است.

رضا اکبری عدم توانایی کنترل اتوبوس توسط راننده به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه را از دیگر دلایل این حادثه فاجعه‌بار عنوان کرد که به گواه سخنان یکی از مسافران سرعت اتوبوس در زمان این حادثه زیاد بوده است.

به گفته وی، شرکت حمل‌ونقل این اتوبوس نیز در این حادثه مقصر بوده چراکه ظرفیت تعداد مسافران در آن ۴۳ نفر بود در حالی که این اتوبوس با ۶۰ مسافر حرکت کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، رئیس پلیس راه کشور نیز در این جلسه با اشاره به سرعت بالای این اتوبوس گفت: مسافران در صورت مواجهه با چنین شرایطی می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰ و درگاه ۱۴۱ نسبت به شکایت از راننده و اعلام فوری به پلیس راه اقدام کنند.

سرهنگ احمد کریمی‌اسد با بیان اینکه در چنین شرایطی جان مسافران در خطر است، خواستار فرهنگ‌سازی رسانه‌ها در این زمینه شد.

به گزارش ایسنا، در پی واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد که شامگاه ۱۰ فروردین ماه جاری در محور کرمان - راور رخ داد، ۱۵ نفر کشته و ۴۵ نفر مصدوم شدند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۱۹ ۰۹:۱۴

مردم کرمان از نظر حمل و نقل ریلی خیلی در مضیقه هستند حمل و نقل هوایی بسیار گران تعداد پروازها کم مجبورند حمل و نقل زمینی را انتخاب کنند آنهم با این جادها واتوبوسهای فرسوده حق شهری که این همه معدن داره این نیست