به گزارش ایسنا، علی کرد در جلسه علنی امروز در نطق میاندستور خود، از حضور حماسی و پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس تقدیر و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بیدفاع فلسطین و لبنان را محکوم کرد.
وی افزود: سازمانهای بینالمللی و مدافع حقوق بشر، بهویژه سازمان کشورهای اسلامی، اقدامات مؤثری در این زمینه انجام دهند. همچنین از اقدام گروه پارلمانی اعزامی ایران به ازبکستان در ترک سالن هنگام سخنرانی نماینده رژیم صهیونیستی، تقدیر میکنم.
کرد با انتقاد از عملکرد دولت درخصوص مصوبات سفرهای استانی به سیستان و بلوچستان، گفت: علیرغم سفر وزرا و شخص رئیسجمهور به استان، برخی از مصوبات همچنان فقط روی کاغذ باقی مانده و نحوه تخصیص اعتبارات گواهی بر این ادعاست. انتظار میرود این امید و شادی ایجاد شده به یأس و ناامیدی بدل نشود و مردم را نسبت به مسئولان و نظام بیاعتماد نکند.
وی خواستار تخصیص اعتبارات شد و افزود: میزان و نحوه تخصیص اعتبارات استانی و ملی بسیار ناچیز است و برخی پروژهها در آستانه تعطیلی قرار دارند. ابلاغ دستورات ویژه به ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور در این خصوص ضروری است.
کرد با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیهاش گفت: برخی شرکتهای بهرهبردار معادن وابسته به شستا تاکنون نتوانستهاند در زمینه مسئولیتهای اجتماعی و حقوق مردم بومی از جمله محیط زیست، منابع آبی و طبیعی، عملکرد مناسبی داشته باشند و این با مفهوم توسعه پایدار منافات دارد.طبیعتا حضور شما جهت رفع چالش های موجود موثر است.
وی همچنین خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به ضعف شدید اینترنت در مناطق روستایی و حتی برخی مناطق شهری اشاره کرد و گفت: مردم برای تماس تلفنی مجبورند به مناطق مرتفع بروند. دستور فوری برای رفع این مشکل لازم است.
کرد از وزرای کشور، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی خواست نسبت به تسهیل صادرات و واردات در مرز رسمی و گمرک میرجاوه اقدامات فوری انجام دهند. همچنین از وزیر بهداشت خواست نسبت به تعیین تکلیف فاز دوم بیمارستان امام خمینی خاش اقدام کند و با توجه به وسعت منطقه و پراکندگی روستاها و شهرها لازم است آمبولانسهای بیشتری نسبت به تعداد مقرر شده به منطقه تخصیص یابد.
وی خطاب به وزیر نفت افزود: آیا از نحوه تأمین سوخت خودروهای شخصی مردم این منطقه مطلع هستید؟ سیستان و بلوچستان از پایینترین شاخصهای حملونقل عمومی برخوردار است و مردم از جاده های خوب و استاندارد محروم هستند، احتمالا با بررسی اطلاعات رسانه های گروهی و نه با کار کارشناسی به این نتیجه رسیده اید که به دلیل کمبود سوخت در سیستان و بلوچستان اهالی این مناطق برای تهیه سوخت به بازارهای سیاه روی آوردهاند. چرا باید سهمیه سوخت کشاورزان و رانندگان این خطه کاهش یابد؟
نماینده خاش تأکید کرد: افزایش سهمیه سوخت بنزین خودرو در استان امری ضروری و حیاتی است. منطقه فاقد مترو، اتوبوس، بزرگراه و حتی جادههای استاندارد است. چرا توزیع نفت و گاز کشاورزی براساس مجوزهای صادره انجام نمیشود؟ این چه بی انصافی است، خواهشمندم با نگاه کارشناسی به این مقوله شرایط سخت مردم و مرز نشینان را بهبود دهید.
کرد در پایان گفت: پروژههای گازرسانی در سطح حوزه انتخابیه پیشرفت مطلوبی ندارند و در برخی مناطق با وجود انجام اقدامات فنی، واگذاری انشعاب صورت نگرفته است. خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی چشمانتظار اجرای قانون و بهرهمندی از گاز هستند.
انتهای پیام
نظرات