معصومه آقاپورعلیشاهی، امروز سهشنبه ۲۰ فروردین در حاشیه بازدید از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدمات دانشبنیان کمهزینه، بهرهور و منطق با خواستههای نسل زد است.
وی افزود: یکی از مزیتهای نسبی کشور وجود نسل زد و متولدین سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۰ است که میتوانند آورده بالایی را در حوزه تکنولوژی، بهرهوری و هوش مصنوعی برای ما رقم بزنند، بهطوریکه بتوانیم در این زمینه در بین ۳۰ کشور برتر دنیا قرار بگیریم.
مشاور رئیس جمهوری بیان کرد: این موضوع نیازی به اثبات ندارد، زیرا بیشتر افتخارات بینالمللی ما توسط جوانان کشور کسب میشود و این مزیت نسبی خاصی برای ایران است.
آقاپورعلیشاهی با بیان اینکه با استفاده از این مزیت میتوانیم شرایط خوبی را در بخش تولید ناخالص داخلی فراهم کنیم، تصریح کرد: با توجه خاص دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهوری به حوزه هوش مصنوعی، کمیسیون تخصصی در نهاد ریاستجمهوری تشکیل و ردیف بودجه خاصی برای آن دیده شده است.
وی افزود: ابزارهای بسیار خوبی نیز برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان در بازار سرمایه تعریف شده و تلاش ما بر آن است تا این حمایت را بیش از پیش رقم بزنیم.
مشاور رئیس جمهوری اظهار کرد: یارانههای تشویقی و شرایط بسیار خوبی برای جذب سرمایهگذاری در این زمینه دیده شده و در زمینه قانونگذاری نیز تلاشهای خوبی از سوی دولت و مجلس برای تسهیل امور در دست اقدام است.
آقاپورعلیشاهی در امور همکاریهای اقتصادی با اشاره به بهرهوری بالای شرکتهای دانشبنیان در کشور ییان کرد: باید دانست که نرخ بازده داخلی در بخش استارتاپها و دانشبنیانها بسیار بالا است؛ از این رو از مردم میخواهیم که به جوانان اعتماد کرده و در پروژههای با ریسک بالا مشارکت کنند.
وی با اشاره به سهم استان اصفهان در حوزه شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان اولین شهرک صنعتی در بخش فناوری است و چنین اولویتی در استان اصفهان جای خوشحالی و اقدامات ملی شرکتهای دانشبنیان در این شهرک جای تقدیر و تشکر دارد.
علیشاهی افزود: تلاش میکنیم تا شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان جایگاه خاصی در بین شهرکهای فناوری دنیا به دست آورده و بعنوان یک مدل و هاب برای کشورهای همسایه مطرح شود، این مهم با تدبیر مدیریت این شهرک و همچنین استاندار و مسئولان اصفهان رقم خواهد خورد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حمایت از شرکتهای دانشبنیان ییان کرد: الگوی کاری ما برنامه هفتم توسعه بوده که در آن تحقق رشد هشت درصدی در اقتصاد دیده شده است.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی کشور و با توجه به تحریمهای ناجوانمردانهای که بهصورت وسیع علیه ما اجرا میشود، تنها راه تحقق این رشد افزایش صادرات غیرنفتی به ۱۵ کشور همسایه بصورت مستقیم و ۱۹ کشور نیز بصورت غیرمستقیم است.
مشاور رئیس جمهوری افزود: هدف دولت چهاردهم تنها کشورهای همسایه نبوده، بلکه کل جهان را مدنظر قرار داده و در این راستا بهترین صادرات غیرنفتی که ما میتوانیم داشته باشیم، خدماتی مثل خدمات مهندسی و دانشبنیانها است.
انتهای پیام
نظرات