دکتر نوری در گفت وگو با ایسنا، افزود: مناظرات دانشجویی باعث شد اگر نقدی بر عملکرد مسئولان وجود دارد را از زبان دانشجویان بشنویم و به نوعی میتوان گفت این مساله میتواند منجر به تبادل نظر با مجموعه نخبگانی جامعه شود.
معاون فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، موفقیت تیم های نماینده این دانشگاه را برای رسیدن به مرحله حضوری مسابقات تبریک گفت و افزود: جهاد دانشگاه استان در این زمینه زحمت های زیادی کشید و توانست به خوبی تا این مرحله از مسابقات اجرا کند.
نوری خاطرنشان کرد: راه برون رفت از مسائل و مشکلات این است که بتوان با فضای گفت و گویی که در میان دانشجویان و حتی دانشگاهها حاکم است از ظرفیت آنها استفاده کرد.
وی بیان کرد: نهادینه شدن گفتوگو در میان آحاد جامعه نخست نیازمند فرهنگ سازی، ایجاد، تقویت و بسط عنصر گفتوگو در میان نخبگان و دانشگاهیان بهمثابۀ پیشقراولان جامعه است و دانشگاهیان با ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود از این منظر میتوانند نقش و عملکرد ویژهای داشته باشند و سفیران گفتوگو در بدنۀ اجتماع باشند.
معاون فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: بههرحال، هدف اصلی مناظره دانشجویان، فراهمسازی زمینه برای دانشگاهیان در جهت تمرین گفتوگو؛ تقویت روحیه نقد، مدارا و تحمل مخالف؛ مهارتافزایی و فراهمکردن فرصتهای یادگیری؛ بسط روشهای علمی گفتوگو؛ توسعۀ و تعمیق آگاهی و یادگیری در میان دانشجویان است تا آنان به مثابۀ قلب جامعه، فرهنگ گفتوگو را به اقشار و آحاد جامعه انتقال دهند.
انتهای پیام
نظرات