مهدی پورصادق در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تحقق ۹۹ درصدی بودجه ۸۵۵ میلیارد ریالی شهرداری هشترود، گفت: فراز و نشیب در بازار اقتصاد طی سال گذشته پروژههای ما را تحتالشعاع قرار داد، اما خوشبختانه سال خوبی را سپری کردیم.
وی ادامه داد: تمامی پروژههای تصویب شده شورا و شهرداری هشترود سال گذشته کلید خوردند که از مهمترین آنها میتوان به پروژههای مسیرگشایی سطح شهر اشاره کرد.
وی ادامه داد: بر همین اساس؛ فاز سوم پروژه مسیرگشایی خیابان چایکنار شامل تملک ۵۰۰۰ متری زمین و ساخت دیوار ساحلی یک کیلومتری و زیرسازی، آسفالتریزی، تزیین و نصب المان با صرف اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی تکمیل شده و به بهرهبرداری رسید. این پروژه اثر مستقیمی در باز کردن گره ترافیکی شهر دارد.
پورصادق، مسیرگشایی خیابان فرهنگیان را از دیگر پروژههای انجام شده در سطح شهرستان هشترود برشمرد و از انجام زیرسازی و جدول گذاری و تملک زمین و جابجایی تاسیسات خبر داد و گفت: آسفالتریزی این پروژه در سال جاری انجام شده و موجب افزایش ارزش املاک این منطقه خواهد شد.
وی در ادامه با تشریح روند احداث زیرگذر خیابان شهید بهشتی، همزمانی آغاز فرایند عمرانی این زیرگذر با حادثه سقوط بالگرد ریاست جمهوری و وجود برخی تاسیسات و تجهیزات مانند فیبر نوری را از علل تاخیر در اجرای این پروژه دانست و با اشاره به اتمام باند اول پروژه بیان کرد: باند دوم پروژه نیز به دلیل قرار گرفتن لولههای گاز شهرهای خداجو و قرهآغاج در مسیر آن و فصل سرما راکد مانده بود که با همکاری شرکت گاز، باند دوم هم از اواسط خرداد ماه اجرایی میشود. اعتبار ثبت شده برای این پروژه ۱۹ میلیارد تومان و دارای پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی است.
وی، ایجاد پارک بزرگ ۱۲ هکتاری شهر هشترود را از دیگر پروژههای بزرگ و مهم این شهر برشمرد و افزود: این پارک جزو پارکهای موضوعی و دربرگیرنده الگوهای متفاوت و آبنما بوده و بازارچههای هشترود نیز پس از احداث به این محل انتقال مییابد، این پروژه ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به ایجاد گذر فرهنگی هشترود به عنوان یکی از پروژههای مهم شهر، گفت: با توجه به قرار گرفتن مسجد جامع هشترود در مرکز شهر و منتهی شدن ضلع جنوبی آن به بازارچه قدیمی اقدام به ایجاد پیاده راه در دو فاز با صرف اعتباری ۴۰ میلیارد ریالی و رعایت سبک معماری سنتی مختص بازارهای قدیمی کرده ایم و این پروژه به عنوان یکی از پروژههای مهم هشترود، پس از مشخص شدن پیمانکار در سال جاری آغاز میشود.
پورصادق در ادامه از از افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه شهرداری هشترود نسبت به سال گذشته و به مبلغ ۱۷۰۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: با وجود افزایش بودجه، این مبلغ نسبت به جمعیت ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفری این شهر مبلغی ناچیز بوده و سرانه هر نفر برابر با مبلغی حدود هشت و نیم میلیون تومان بوده و ۶۰ درصد از کل بودجه مربوط به امور عمرانی میشود. هر چند بودجه پیشبینی شده برای هشترود از اغلب شهرهای استان بیشتر لست.
وی با اشاره به اجرای چندین پروژه با بهرهمندی از ظرفیت سرمایهگذاری بخش خصوصی، ایجاد پیاده راه در مقابل ساختمان شهرداری هشترود و افزایش واحدهای تجاری شهر را از جمله آنها برشمرد.
شهردار هشترود در ادامه جادههای سلامت، مسجد جامع و غارهای آهکی را از جمله آثار این شهر دانست و با اشاره به ایجاد واحد گردشگری در شهرداری هشترود گفت: در پروژههای اولویتدار این شهر افزایش جذب گردشگر نیز لحاظ شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پروژه ساماندهی مسیل سید درهسی هشترود، بیان کرد: این پروژه نیز با توجه به مخاطراتی که ایجاد میکرد و ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم مسیل، در قالب طرح کانالیزه در اولویت قرار گرفته به دلیل هزینه بر بودن چهار فاز برای آن تعریف شده بود که سه فاز از آن به اتمام رسیده و فاز چهار نیز شامل ۵۰ متر از دیوارها و کفپوش در سال جاری اجرایی میشود.
شهردار هشترود، احداث دو پل فرهنگیان و دامناب در این شهر و برگزاری مناقصات آن در سامانه ستاد دولت از آغاز احتمال عملیات اجرایی این دو پل از اواسط اردیبهشت ماه خبر داد و از این دو پروژه به عنوان پروژههای دارای جایگاه ویژه یاد کرد و گفت: با اجرای این دو پل خیابانهای مسیر گشایی شده به یکدیگر وصل میشوند.
وی، اجرای برنامههای فرهنگی را جزو برنامههای شهرداری هشترود دانست و گفت: همایش گردشگری، فرهنگی و سرمایهگذاری در این راستا اوسط اردیبهشت ماه برگزار میشود. قلعه ضحاک هشترود جزو یکی از آثار تاریخی دوره اشکانیان با ظرفیتی بسیار زیاد بوده و میتوان از این ظرفیت مهم نیز در برنامههای فرهنگی و حتی کاوشهای تاریخی بهره جست.
پورصادق موسیقی محلی، لبنیات، انبار غله و محصولات لبنیاتی هشترود را از دیگر ظرفیتهای این شهر برشمرد و برندسازی محصولات ویژه این شهرستان، ساماندهی قلعه ضحاک را از ایدههای قابل اجرا دانست.
شهردار هشترود با ابراز امیدواری از آینده صنعت این شهر با اشاره به فعالیت واحدهای صنعتی بروز و فعال در این شهرستان، سهولت دسترسی و کم هزینه بودن را از مزایای سرمایهگذاری در این منطقه عنوان کرد و از این منطقه به عنوان سکوی پرتاب اقتصادی یاد کرد.
انتهای پیام
نظرات