• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012010043
  • خبرنگار : 71234

زارعی: نرخ ارز محاسبه گمرکی، براساس قیمت اسفند ماه مرکز مبادله طلا و ارز تعیین می‌شود

زارعی: نرخ ارز محاسبه گمرکی، براساس قیمت اسفند ماه مرکز مبادله طلا و ارز تعیین می‌شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نرخ ارز محاسبه گمرکی، بر اساس نرخ اسفندماه مرکز مبادله طلا و ارز تعیین می‌شود که منجر به افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت تمام‌شده کالاهای وارداتی شده است.

به گزارش ایسنا، غلامحسین زارعی در جلسه علنی امروز در تذکری گفت: نرخ ارز محاسبه گمرکی یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده قیمت تمام‌ شده کالاهای وارداتی است. متاسفانه در سال گذشته، با توجه به پیشنهاد دولت و تصویب مجلس در قانون بودجه، نرخ ارز محاسبه گمرکی، بر اساس نرخ اسفند ماه مرکز مبادله طلا و ارز تعیین شده است.

وی افزود: این نرخ که هم‌اکنون بین ۶۵ هزار تا ۷۰ هزار تومان قرار دارد، منجر به افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت تمام‌شده کالاهای وارداتی شده است. در شرایطی که ۸۰ درصد واردات ما کالاهای واسطه‌ای برای تولید هستند، این وضعیت می‌تواند به تعطیلی تولید و تورم لجام‌گسیخته منجر شود و همچنین زمینه‌ساز تجارت غیررسمی گردد. خواهش می‌کنم دولت به این موضوع توجه جدی داشته باشد و پیشنهاداتی را به مجلس ارائه دهد تا بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha