سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۲:۵۳
خبرهایی از سینمای مستند و تئاترهای جدید

خبرهایی از سینمای مستند و تئاترهای جدید

تفاهم‌نامه‌ای برای نمایش فیلم‌های مستند، آغاز نمایش «خانه دراکولا» از جمله خبرهای روز دوم اردیبهشت سینما و تئاتر بودند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، این مرکز و پلتفرم فیلیمو، در راستای همکاری‌های مشترک و علایق همسو در جهت توسعه پخش و نمایش آثار مستند، تفاهنامه امضا کردند.

، یکی از رویکردهای جدی مرکز گسترش در سال‌های اخیر توسعه فضاهای پخش و نمایش آثار مستند و پویانمایی، و تلاش برای افزایش دایره مخاطبان این آثار بوده است. بخشی از این هدف با توجه به بسترهای نمایشی آنلاین (برخط) محقق می شود و مرکز از همکاری با پلتفرم‌ها برای نمایش آثار استقبال می‌کند. نمایش آنلاین مستندهای چند دوره جشنواره سینماحقیقت در یکی از پلتفرم‌ها بر همین اساس صورت گرفت و افزایش تماشاگران آثار جشنواره نشان دهنده استقبال از این ایده بود.

در ادامه فعالیت های مشترک مرکز با پلتفرم ها، با توجه به علاقه مندی مدیران فیلیمو برای تمرکز بر سینمای متفاوت و حمایت از نمایش آثاری که صرفا بعد سرگرم کنندگی و تجاری ندارند، مرکز وارد فازی تازه برای همکاری با این پلتفرم پرمخاطب شد.  

بعد از ظهر دوشنبه، اول اردیبهشت ۱۴۰۴ محمد حمیدی مقدم مدیر عامل مرکز گسترش و محمدجواد شکوری مقدم مدیرعامل فیلیمو دیدار و گفتگو کرده و بر ضرورت ادامه این نگاه حمایتی به سینمای مستند تاکید کردند. پس از جلسه مشترک، تفاهم‌نامه‌ای با هدف توسعه فضای اکران و نمایش آنلاین آثار مستند، امضا شد. بر این اساس حدود ۲۵۰ مستند از تولیدات ادوار مختلف مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی وارد شبکه نمایش خانگی شد.

در این تفاهم‌نامه که با هدف رونق عرضه و گسترش دایره مخاطبان سینمای مستند و توجه به موضوع مهم نمایش آثار مستند امضا شد، علاوه بر پخش مستندها، اکران آنلاین و پخش آثار برگزیده سال و مستندهای پرمخاطب جشنواره «سینماحقیقت» مدنظر قرار گرفته است.

بر این اساس حدود ۲۵۰ مستند تولید شده از دهه ۸۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ در بخش ویژه‌ای به نام «سینما حقیقت» در پلتفرم فیلیمو عرضه می‌شود. در این مجموعه جذاب و خاطره‌انگیز، بسیاری از آثار برای نخستین بار در بستر آنلاین عرضه شده و در دسترس علاقمندان به سینمای مستند قرار گرفته است.

بر اساس این تفاهم نامه به زودی در پنجره «هنر و تجربه» در پلتفرم فیلیمو می‌توان آثار منتخب این گروه را تماشا کرد.

***

«واقعی‌تر از مستند» در شب‌های مستند کیش

نشست نقد و بررسی فیلم «واقعی‌تر از مستند» در جزیره کیش برگزار می‌شود.  

به گزارش روابط عمومی برنامه، فیلم «واقعی‌تر از مستند» به کارگردانی فرید فلاحی و تهیه‌کنندگی مریم بحرالعلومی  همزمان با دریافت مجوزهای لازم و آغاز پخش بین‌الملل، جمعه ۵ اردیبهشت با حضور سازندگان، در شب‌های مستند کیش (سینما لبخند) به نمایش در می‌آید.   

این مستند اجتماعی اولین ساخته کارگردان است که توسط گروه فیلمسازی بحرفیلم، در استان فارس به تولید رسیده و به‌جای موضوع آن نوشته شده: یک راز در پایین‌شهر وجود دارد!  

دیگر عوامل سازنده اثر عبارتند از: تهیه‌کننده: مریم بحرالعلومی، پژوهشگر و کارگردان: فرید فلاحی، فیلمبرداری و تدوین: امیر مومنی، صدابرداری: رضا فروزان، صداگذاری: میلاد استخری، موسیقی: فرزاد صفری، تولید: مهشید بهزادی‌فرد، روابط ‌عمومی: تبسم کشاورز، پخش‌کننده بین‌الملل: بحرفیلم،  با همراهی: علی‌اصغر کارت، پهلوان امید نوروزی و…

****

خبرهایی از سینمای مستند و تئاترهای جدید

آغاز نمایش «خانه دراکولا» با حضور فرهاد ناظرزاده کرمانی

نمایش «خانه دراکولا» به کارگردانی بابک صحرایی با حضور فرهاد ناظرزاده کرمانی، جمعی از چهره‌های فرهنگ و هنر و استقبال مخاطبان اجرای خود را در تالار حافظ آغاز کرد.

بابک صحرایی پس از پایان این اجرا خطاب به مخاطبان گفت: حضور تمام شما عزیزان برای ما ارزشمند است. امشب مفتخریم که نمایش خ