• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404012010111
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مشاور وزیر امور خارجه اعلام کرد

تدریس زبان فارسی در پاکستان و هندوستان/گسترش همکاری‌ها با محور دانشگاه آزاد

تدریس زبان فارسی در پاکستان و هندوستان/گسترش همکاری‌ها با محور دانشگاه آزاد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مشاور وزیر امور خارجه گفت: علاقه‌مندان به یادگیری زبان فارسی در کشورهای پاکستان، افغانستان و هندوستان زیاد است و دانشگاه آزاد می‌تواند از این فرصت در عرصه ترویج زبان فارسی استفاده کند.

کامبیز نرماشیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، امروز ۲۰ فروردین با علیرضا رجایی مشاور وزیر امور خارجه و سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر کویته پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

مشاور وزیر امور خارجه و سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر کویته پاکستان در این دیدار با ابراز امیدواری در زمینه همکاری‌های مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: این دانشگاه با داشتن ظرفیت‌های مناسب می‌تواند در زمینه تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه‌های پاکستان همکاری داشته باشد که این همکاری می‌تواند نتایج علمی خوب و ارزشمند را به همراه داشته باشد، حوزه‌های پزشکی، پیراپزشکی، سالمندیاری و بهیاری ازجمله رشته‌هایی است که می‌تواند در دستورکار قرار بگیرد.

رجایی، مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی را یک فرصت مناسب برای پذیرش در دانشگاه‌های اروپا دانست و عنوان کرد: اگر پیوند لازم برای تحصیل میان دانشگاه کویته پاکستان و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به وجود آمده و مدرک مشترک صادر شود، می‌توانیم ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی را بیش از پیش در جهان معرفی کنیم.

وی با اشاره به مشتاقان به یادگیری زبان فارسی در کشورهای پاکستان و هندوستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سه کنسولگری در کشورهای پاکستان، افغانستان و هندوستان وجود دارد و علاقه‌مندان به یادگیری زبان فارسی در این کشورها زیاد است دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند از این فرصت در عرصه ترویج زبان فارسی استفاده کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط دانشگاه آزاد راهدان، مشاور وزیر امور خارجه و سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر کویته پاکستان با اشاره به ظرفیت دانشگاه الکترونیکی آزاد اسلامی و استفاده از نقاط اشتراک فرهنگی بیان کرد: دانشگاه باید به صورت عملی وارد میدان عمل شده و با استفاده از نقاط مشترک فرهنگی، اجتماعی و سنتی مردم کشور پاکستان و مردم استان سیستان و بلوچستان زمینه‌های همکاری علمی و فرهنگی را به وجود آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha