• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404012110708
  • خبرنگار : 50061

استاندار مطرح کرد

برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۰ مدرسه از محل درآمد مالیاتی در قزوین

برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۰ مدرسه از محل درآمد مالیاتی در قزوین

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: سال گذشته هشت مدرسه از محل پرداخت مالیات در استان قزوین احداث شد که این تعداد در سال جاری باید به ۲۰ مدرسه برسد، البته باید عناوین پروژه‎ها برای مودی مالیاتی جذاب باشد برای همین مسئولین باید روی انتخاب عناوین پروژه‌ها دقت داشته باشند.

محمد نوذری در شورای آموزش و پرورش استان قزوین که پنج‌شنبه ۲۱ فروردین با حضور مسئولین در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: تجلیل از مقام معلم در هفته معلم کاری ارزشمند است اما این اقدام باید دارای سازوکار و قاعده باشد.

استاندار قزوین با بیان اینکه در حوزه منابع حاصل از مالیات اولویت استان حوزه بهداشت و آموزش است، گفت: متولیان باید احداث مدارس در شهرستان‌‎ها را اولویت‌بندی کنند؛ باید برای احداث مدرسه در سال ۱۴۰۴ سیاست‌گذاری کرده و تعداد مدارس خیرساز و همچنین مدارس احداثی از محل مالیات را نیز مشخص کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال دولت علاوه بر شعار سال، عدالت آموزشی و ناترازی انرژی را در دستور کار خود قرار داده است، دولت روی پنل‌های خورشیدی تأکید دارد. در ساخت مدرسه باید جزو سه استان برتر کشور باشیم برای همین ‌از مدیران شهرستان‌ها می‌خواهیم با فرمانداران هماهنگی داشته باشند.

نوذری تصریح کرد: وقتی از بیرون به قزوین نگاه می‌کنیم آن را یک استان برخوردار می‌بینیم، هرچند قزوین در حوزه صنعت رشد کرده است اما در حقیقت این استان در حوزه زیرساخت، بهداشت، مدرسه‌سازی و راه روستایی با مشکل مواجه است.

وی اظهار کرد: باید موضوع زمین در اولویت قرار گیرد و فرمانداران پای کار باشند. راه و شهرسازی کارگروهی برای اراضی مدارس تشکیل دهد و برای تغییر کاربری حساسیت لازم را داشته باشد تا برای اراضی بالای ۳۰۰ متر تغییر کاربری نداشته باشیم.

استاندار قزوین مطرح کرد: کار خوبی در استان شکل گرفته است و به دنبال تحقق برنامه‌های دولت و عدالت آموزشی هستیم، آیین خشت‌گذاری نیز نشان از نگاه دولت به آموزش و پرورش دارد.

وی گفت: امسال به نام سرمایه‌گذاری برای تولید مزین شده است که همین شعار کلیدواژه ما در قزوین است، عدالت آموزشی و ساخت مدرسه دومین اولویت استان است، در مقوله عدالت آموزشی در برخی مناطق مثبت و برخی مناطق منفی هستیم که باید به تمام مناطق توجه و خیرین هدایت شوند.

نوذری در خصوص تعداد مدارس خاطرنشان کرد: در برخی‌مناطق مانند شهرستان البرز به دلیل وجود شهر مهرگان سه درصد نسبت به کشور عقب ماندگی داریم‌ که باید جبران شود و در این زمینه راه و شهرسازی باید همت مضاعفی داشته باشد. در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه نگاه خاصی خواهیم داشت و فرمانداران هم باید نگاه ویژه داشته باشند.

مهم‌ترین چالش مدرسه‌سازی در قزوین

ابراهیم سعادت‌فر، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان قزوین نیز در این جلسه بیان کرد: تأمین زمین در مهرگان و مسکن‌های مهر بسیار مهم است. با چالش زمین مواجه هستیم و اگر راه و شهرسازی و شهرداران به کمک اداره کل نوسازی مدارس نیایند با چالش مواجه خواهیم شد و به همین دلیل یک خیر به‌دلیل عدم تأمین زمین از سوی نهادهای متولی، از احداث پروژه منصرف شده است.

سعادت‌فر گفت: درست است که خیر و صنعت پای‌کار می‌آیند اما نباید در منابع اسراف کنیم برای همین پیش از احداث مدرسه در خصوص موالید منطقه از شبکه بهداشت استعلام می‌کنیم تا کلاس‌های درس را بر اساس استاندارد جمعیتی بسازیم. برای تخریب و بازسازی مدارس هم باید مدارس جایگزین در نظر گرفته شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha