بهمن رضایی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت دوومیدانی کاران برای شرکت در بازیهای پاراآسیایی جوانان، اظهار کرد: طی رکوردگیری که سال گذشته در مسابقات قهرمانی کشور داشتیم ۲۴ دوومیدانی کار دختر و پسر برای شرکت در بازیهای پاراآسیایی جوانان گزینش شدند که البته چون هنوز کنفدراسیون آسیا تعداد سهمیههای پارادوومیدانی را مشخص نکرده دقیقا نمیدانیم با چند ورزشکار در بازیهای پاراآسیایی میتوانیم شرکت کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مکان برگزاری بازیهای پاراآسیایی جوانان مشخص شده است یا خیر؟ گفت: بازیهای پاراآسیایی جوانان اواخر مهر برگزار میشود که هنوز مکان برگزاری مشخص نیست. قرار بود این مسابقات در ازبکستان یا تاشکند برگزار شود که هر دو کشور انصراف خود را از میزبانی این بازیها اعلام کردند. با توجه به این که بیشتر از چند ماه تا شروع این بازیها باقی نمانده است اما هنوز مکان برگزاری، تعداد سهمیهها و لیست نهایی مشخص نیست.
مدیر فنی تیم ملی پارادوومیدانی جوانان تصریح کرد: دوره قبل که بازیهای پاراآسیایی جوانان در بحرین برگزار شد با ۲۳ دوومیدانی کار توانستیم اول شویم، این دوره نیز امیدواریم با همین تعداد نفرات در بازیهای پاراآسیایی شرکت کرده و دوباره در جایگاه قهرمانی قرار بگیریم.
رضایی همچنین با اشاره به افزایش تعداد دختران در این دوره از بازیهای پاراآسیایی نسبت به بحرین، افزود: دوره قبل تعداد دختران دوومیدانیکار اعزامی به بازیهای پاراآسیایی جوانان در بحرین ۶ نفر بود اما این دوره به ۱۲ نفر افزایش پیدا کرده که رشد چشمگیری است. امیدوارم این دوره مدالهای خوبی را در بخش دختران به خود اختصاص دهیم.
او با انتقاد نسبت به برگزاری اردوها به صورت غیرمتمرکز برای شرکت در بازیهای پاراآسیایی جوانان، اظهار کرد: ۵ دوره است که اردوها به صورت غیرمتمرکز برگزار میشود و ششمین اردو تا ۳۱ فروردین دوباره به صورت غیرمتمرکز برگزار خواهد شد. به عنوان کسی که ۴۳ سال است سابقه حضور در دوومیدانی را دارم معتقدم برگزاری اردوها به صورت غیرمتمرکز خوب نیست و سرمربی نمیتواند به درستی در جریان تمرینات ورزشکاران قرار بگیرد و نظارت دقیقی بر روی عملکرد آن ها داشته باشد. حتی بعضی از مربیان که به صورت غیرمتمرکز بر عملکرد ورزشکاران نظارت دارند برنامه درستی ندارند و نمیتوانیم ارزیابی درستی از وضعیت مربیان داشته باشیم، اردوها باید متمرکز برگزار شود تا از نظر تکنیکی، تاکتیکی و بدنسازی دوومیدانی کاران را مورد بررسی قرار دهیم. این مشکل نه تنها در جوانان بلکه در بزرگسالان نیز وجود دارد؛ به طوری که ۶ ماه است هیچ اردوی متمرکزی برای بزرگسالان برگزار نشده و برنامه خاصی نداشتند.
رضایی در پایان خاطرنشان کرد: برای من جای تعجب دارد که چرا کمیته ملی پارالمپیک برای مچ اندازی و شنا برنامه تمرینی گذاشته اما برای دوومیدانی که اهمیت زیادی دارد و بیشترین مدالها همیشه برای دوومیدانی است هیچ برنامهای ندارند و همچنان اردوها به صورت غیرمتمرکز برگزار میشود. در پارالمپیک پاریس دیدید که اکثر مدالآوران دوره قبل از جمله هاشمیه متقیان، حامد امیری و... از کسب مدال بازماندند و نتایج خوبی کسب نکردند که این موضوع نشان از بیبرنامگی در رشته پارادوومیدانی است.
انتهای پیام
نظرات