• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404012211244
  • خبرنگار : 50188

حسینی: از یک امتیاز راضی‌ام

حسینی: از یک امتیاز راضی‌ام

سرمربی تیم آلومینیوم اراک از تساوی تیمش برابر گل‌گهر سیرجان ابراز رضایت کرد.

به گزارش ایسنا، مجتبی حسینی پس از تساوی مقابل گل‌گهر در نشست خبری اظهار کرد: بازی بدی نبود و نیمه اول خوب و خلق موقعیت‌های خوبی داشتیم و تیم خوب گل‌گهر را کنترل کردیم.

وی افزود: در نیمه دوم با توجه به اینکه در هفته‌های گذشته دو بازی خیلی سخت داشتیم و به بدن بازیکنان فشار زیادی آمده بود و می‌دانستیم که از نظر بدنی کم می‌آورند. تقریباً تا ثانیه آخر بازی هیچ موقعیتی ندادیم. خیلی بازی سختی بود و با توجه به فشاری که روی تیممان بود به یک امتیاز راضی بودم.

حسینی درباره اینکه بازی تماشاگرپسند نبود، ادامه داد: بازی زیبایی از نظر تاکتیکی داشتیم. وقتی مقابل تیمی مثل گل‌گهر ۹۰ دقیقه موقعیت نمی‌دهیم برای ما مهم است و یعنی خوب بازی کردیم. گل‌گهر در خانه خیلی مسلط است و ما خیلی خوب آنها را کنترل کردیم. وقتی بازی پرفشار انجام دهید خلق موقعیت کمتر می‌شود. از زحمات بازیکنانم تشکر می‌کنم.

سرمربی آلومینیوم بیان کرد: وقتی سرمربیان یکدیگر را بشناسند کار برای هم سخت می‌شود. گل‌گهر تیم با کلاسی است و امکانات خوبی دارد و به فوتبال ایران کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha