• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404012311327
  • خبرنگار : 50229

رییس اتاق بازرگانی اهواز:

استانداردهای غیرضروری برای کاهش موانع تولید در خوزستان حذف شوند

استانداردهای غیرضروری برای کاهش موانع تولید در خوزستان حذف شوند

ایسنا/خوزستان رییس اتاق بازرگانی اهواز با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، گفت: به منظور تسهیل در رفع موانع تولید و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها در استان خوزستان، حذف استانداردهای غیرضروری از جمله مطالبات بخش خصوصی است.

شهلا عموری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات داخلی موضوعی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد که در این راستا اداره کل استاندارد خوزستان از بدنه کارشناسی و شبکه نظارتی قابل قبولی برخوردار است.

وی افزود: استاندارد از جنبه‌های مختلف در زمینه تجاری و برندسازی برای بخش خصوصی دارای جایگاه ویژه‌ای است و می‌تواند در توسعه تجارت خارجی کالاهای تولیدی نقش‌آفرین باشد.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان ادامه داد: دبیرخانه این شورا در اتاق بازرگانی اهواز در کارگروهی کارشناسی تلاش دارد تا با همکاری اداره کل استاندارد، حذف استانداردهای غیر ضروری را مورد بررسی قرار دهد.

وی اضافه کرد: این اقدام باعث رفع بخش قابل توجهی از موانع تولید خواهد شد که به بهبود فضای کسب و کار کمک می‌کند.

عموری همچنین تسهیل فرآیندهای استانداردسازی در جهت کاهش رسوب مواد اولیه وارداتی را خواستار شد و گفت: این اقدام مشکلات مربوط به تولیدکنندگان را کاهش و زمان معطلی خطوط تولید برای مواد اولیه مورد نیاز را کمتر می‌کند.

وی عنوان کرد: اتاق بازرگانی اهواز و اداره کل استاندارد خوزستان می‌توانند با هدف ایجاد بستری مناسب برای هموار کردن مسیر رشد، توسعه کیفیت، استانداردسازی و نهادینه کردن حمایت از فعالان اقتصادی در حوزه استاندارد و کیفیت، تفاهم‌نامه همکاری امضا کنند.

رییس اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان کرد: از جمله سرفصل‌های این تفاهمنامه می‌تواند حمایت از تولید، صادرات، واردات و توزیع کالا و خدمات، همکاری در زمینه انجام پژوهش و تدوین استانداردهای مربوط به محصولات و همکاری با تشکل‌های وابسته به اتاق برای توسعه و ترویج و تقویت استانداردسازی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha