محمدرضا فرحبخش ۲۳ فروردین در نشست بررسی اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) که در سیرجان برگزار شد، اظهار کرد: رصد و پایش دقیق آماری دانش آموزان و ارائه راهکارهای متناسب با بوم هر منطقه باید در دستور کار شهرستانها و مناطق قرار گیرد و خروجی آن نیز به اداره کل ارائه شود.
وی افزود: انسجام و وحدت در اجرای برنامههای پیشگیرانه آسیبهای اجتماعی باید نتیجهبخش باشد؛ بنابراین اقدامات موثر باید روند افزایشی و میزان آسیبها روند کاهشی داشته باشد.
فرحبخش با بیان اینکه کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند برنامهریزی و هدفگذاری دقیق است، افزود: در اجرای راهکار سند تحول بنیادین، تکلیف آموزش و پرورش سنگین است و به فرموده رهبر معظم انقلاب، باید احساس کنیم دانش آموز آسیبدیده فرزند خودمان است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: هر چند رویکرد آموزش و پرورش در زمینه آسیبهای اجتماعی پیشگیرانه است، اما ناگزیر بخشی از دانشآموزان در معرض آسیبها قرار دارند و باید در کنار شناخت کافی از آسیبها و ارائه راههای پیشگیری، ارجاع و پیگیری مسائل دانش آموزان نیز در دستور کار باشد.
وی اظهار کرد: آموزش و پرورش در خط مقدم مبارزه با آسیبهای اجتماعی قرار دارد و با هدف کاهش این آسیبها، برخی مناطق به صورت پایلوت در سطح استان انتخاب میشوند تا تجارب حاصل شده، تعمیم یابد.
فرحبخش تاکید کرد: ایجاد نظام شناسایی، طراحی مداخلات به موقع و موثر، هم افزایی منابع و ایفای نقش اساسی باید به تاثیرگذاری لازم منجر شود.
وی با بیان اینکه بیش از ۶۸۰ هزار دانش آموز در مدارس استان کرمان تحصیل میکنند، گفت: هر برنامهای برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان باید در مدارس انجام شود و دیگر دستگاههای عضو ائتلاف نماد، باید با محوریت برنامهریزی و هزینه کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تبادل آمار و ارقام و اطلاعات بین آموزش و پرورش و دیگر دستگاههای مرتبط با طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان، باید بهبود یابد تا اهداف و برنامههای پیشگیرانه با انسجام و همافزایی محقق شود.
وی با تاکید بر تدوین برنامه علمی و عملیاتی درباره پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: باید در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانش آموزان را توانمند کنیم.
انتهای پیام
نظرات