• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404012311571
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مطرح کرد

افزایش کیفیت غذای دانشجویان با صنعتی شدن آشپزخانه‌ها

افزایش کیفیت غذای دانشجویان با صنعتی شدن آشپزخانه‌ها

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که تأمین منابع مالی برای بهبود وضعیت تغذیه در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در سال ۱۴۰۴ با پیگیری‌های انجام‌شده وزیر بهداشت در هیات دولت، بودجه غذای دانشجویان افزایش یافته و مقرر شده تمامی بدهی‌های دانشگاه‌ها در این حوزه پرداخت شود؛ اقدامی بی‌سابقه که نویدبخش تحولی مثبت در کیفیت تغذیه دانشجویی است

به گزارش ایسنا، نشست مشورتی مدیران و کارشناسان حوزه تغذیه دانشجویی با حضور دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر عبدالرضا دیانی، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر افسانه صادقی، معاون مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر یحیی هاشمی نسب، رئیس اداره رفاهی امور دانشجویان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و صاحب‌نظران تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی در سالن جلسات اداره‌کل دانشجویی برگزار شد.

حبیبی در این نشست با تأکید بر اهمیت تغذیه در دوران دانشجویی اظهار داشت: در بازدیدهای اخیر از دانشگاه‌های علوم پزشکی، دغدغه‌ تغذیه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات دانشجویان مطرح شده است. بسیاری از دانشجویان کیفیت غذای دانشگاهی را در رأس مطالبات رفاهی خود می‌دانند.

وی با اشاره به مشکلات پیشین در پرداخت بدهی پیمانکاران افزود: پرداخت‌نشدن به‌موقع مطالبات پیمانکاران موجب شده بود کیفیت تأمین مواد اولیه کاهش یابد که این موضوع مستقیماً بر غذای دانشجویان تأثیر گذاشته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که تأمین منابع مالی برای بهبود وضعیت تغذیه در دستور کار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۴ با پیگیری‌های انجام‌شده وزیر بهداشت در هیات دولت، بودجه غذای دانشجویان افزایش یافته و مقرر شده تمامی بدهی‌های دانشگاه‌ها در این حوزه پرداخت شود؛ اقدامی بی‌سابقه که نویدبخش تحولی مثبت در کیفیت تغذیه دانشجویی است.

حبیبی همچنین بر اهمیت صنعتی‌سازی آشپزخانه‌های دانشگاهی تأکید کرد و گفت: با صنعتی و مکانیزه شدن آشپزخانه‌ها می‌توان تا ۳۰ درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی کرد که این صرفه‌جویی مجدداً در مسیر بهبود تغذیه دانشجویان هزینه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مفدا، دکتر حبیبی در پایان بر لزوم استفاده از خرد جمعی در تصمیم‌سازی‌ها تأکید کرد و از برگزاری همایشی تخصصی با حضور مدیران، کارشناسان و فعالان حوزه تغذیه دانشجویی خبر داد تا از زوایای مختلف، راهکارهای ارتقای کیفیت غذای دانشجویی بررسی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha