عثمان سالاری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رئیسجمهور بر لزوم تفویض اختیارات بیشتر به مدیران استانی، اظهار کرد: در حوزههایی نظیر اشتغالزایی و کارآفرینی و در چارچوب رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال به عنوان سرمایهگذاری برای تولید"، ضروری است که مسئولان استانی از اختیارات بیشتری برخوردار باشند تا بتوانند موتور توسعه استانها را بهدرستی به حرکت درآورند.
وی با انتقاد از روندهای پیچیده اداری، افزود: مقررات دستوپاگیر میتواند فرصتسازترین اقدامات را از بین ببرد. اگر مدیرکل یا استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان، اختیارات وسیعتری داشته باشند، تصمیمگیریها سریعتر و اثربخشتر خواهد شد.
نماینده مردم تربتجام، تایباد، باخرز و صالحآباد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت اعتماد به نبوغ و ابتکار مدیران استانی، بیان کرد: برای اینکه بتوانیم شاهد توسعه اقتصادی پایدار باشیم، باید اقدامات لازم بدون فوت وقت انجام گیرد. این مهم تنها با افزایش اختیارات مدیران استانی امکانپذیر است. زمانی که اختیار بیشتری به مدیران داده شود، میزان توانمندی و خلاقیت آنان نیز بهتر سنجیده میشود.
نایبرئیس کمیسیون حقوقی مجلس با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در تمرکززدایی از پایتخت، عنوان کرد: دکتر پزشکیان به دنبال چابکسازی ساختارهای اجرایی و اداری کشور است و این هدف با واگذاری بیشتر اختیارات به مدیران استانی، بسیار آسانتر تحقق خواهد یافت.
سالاری با اشاره به سخنان معاون اول رئیسجمهور مبنی بر الگو شدن خراسان رضوی در افزایش اختیارات مدیران استانی، گفت: خراسان رضوی از ظرفیتهای منحصربهفردی برخوردار است بر همین اساس میتواند به عنوان الگوی موفق در تفویض اختیارات شناخته شود. موقعیت جغرافیایی و هممرزی با کشورهایی نظیر افغانستان و ترکمنستان، این استان را به یکی از کانونهای ترانزیتی و راهبردی منطقه تبدیل کرده است و باید از این فرصت به بهترین شکل بهره ببریم.
انتهای پیام
نظرات