شهلا عموری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در راستای تقویت شرکتهای دانشبنیان، فرآیند راهاندازی مرکز نوآوری در اتاق به منظور حمایت از ایدههای خلاق و تسهیل تجاریسازی فناوری و توانمندسازی کسب و کارهای نوپا آغاز شده است.
وی با تاکید بر اهمیت توسعه بازار محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان با رویکرد صادرات افزود: به همین منظور در اتاق بازرگانی اهواز، خدمات آموزشی و مشاورهای کسب و کار به صورت رایگان برای شرکتهای دانشبنیان ارائه میشود.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان یادآور شد: فعالیتهای آموزشی و مشاورهای اتاق، شبکهسازی و توسعه ارتباطات (B۲B) ویژه فعالان اقتصادی حوزه دانشبنیان را به صورت جدی پیگیری میکند.
زمینه سرمایهگذاری صنایع بزرگ در شرکتهای دانشبنیان فراهم شود
رییس اتاق بازرگانی اهواز بر لزوم سرمایهگذاری صنایع بزرگ با توجه به معافیتهای مالیاتی و مشوقهایی که دولت برای اینگونه سرمایهگذاریها در جهت رشد شرکتهای دانشبنیان تعیین کرده را ضروری دانست و بیان کرد: تقویت شرکتهای دانشبنیان در خوزستان، علاوه بر ایجاد بهرهوری میتواند به توسعه اقتصاد فناورانه در استان کمک کند.
وی ادامه داد: در ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان، بندی با عنوان بند «ت» وجود دارد که هدف آن افزایش سرمایهگذاری در زیست بوم فناوری و نوآوری استانها است که البته این بخش از قانون به همه شرکتها و واحدهای تولیدی اجازه نداده که در این زمینه ورود کنند، بلکه تنها واحدهای تولیدی که وارد فرابورس یا بازار اول و دوم بورس شدهاند و یا اینکه واحدهای تولیدی که سرمایه ثبتی آنها بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان باشد، میتوانند از این ظرفیت قانونی استفاده کنند.
رییس اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان کرد: با توجه به وجود این محدودیت، بنابراین ضروری است که همواره صنایع بزرگ برای دسترسی به مشوقها و تسهیلاتی که دولت تعیین کرده، سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان استان را مورد توجه قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات