• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404012412224
  • خبرنگار : 71588

سازمان ملل: بیش از ۶۰ هزار کودک زیر ۵ سال در نوار غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند

سازمان ملل: بیش از ۶۰ هزار کودک زیر ۵ سال در نوار غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه و هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه در غزه اعلام کرد که بیش از ۶۰ هزار کودک زیر پنج سال در نوار غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند.

به گزارش ایسنا، «سیگرید کاگ»، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه و هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه در غزه در حاشیه شرکت در چهارمین دوره «مجمع دیپلماتیک آنتالیا» که در جنوب ترکیه برگزار شد، تصریح کرد کمک‌های بشردوستانه ارسال‌ شده از سوی سازمان ملل متحد به غزه طی دوره توافق آتش‌بس بدون هیچ‌گونه مانع یا مشکلی به دست نیازمندان رسید اما این روند ارسال کمک‌ها در چارچوب توافق آتش‌بس صورت گرفت؛ این در حالی است که از نیمه دوم ماه مارس، اجازه ورود کمک‌ها داده نشد.

بر اساس خبرگزاری آناتولی، وی افزود که کارکنان در زمینه انسانی با کمبود تجهیزات لازم برای انجام عملیات و فعالیت‌های خود مواجه هستند و سوخت مورد نیاز برای فعالیت بیمارستان‌ها تمام شده و این امر منجر به اختلال در توزیع کمک‌های بشردوستانه شده است.

این مسؤول سازمان ملل همچنین گفت: «ما می‌دانیم که بیش از ۶۰ هزار کودک زیر پنج سال در غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند و هر عدد در این آمار نشان‌دهنده یک انسان و یک زندگی و همچنین بیانگر مبارزه برای بقا و زنده ماندن است.»

کاگ ضمن تاکید بر لزوم تحویل فوری این کمک‌ها خاطرنشان کرد که قوانین بین‌المللی ملزم می‌کند که رژیم اشغالگر اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را بدهد.

وی در پایان گفت حملات رژیم صهیونیستی به غزه نه تنها غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد، بلکه برای امدادگران و کارکنان در زمینه انسانی نیز که بیشتر آنها از غیرنظامیان فلسطینی هستند «وحشتناک» به‌شمار می‌آید.

«ژولیت توما» سخنگوی آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: با تداوم محاصره غزه از بیش از ۶ هفته قبل از سوی مسؤولان اسرائیلی، تمامی کمک‌های ضروری در شرف تمام شدن هستند.

توما اظهار کرد: تمام شدن کمک‌های اصلی همراه با افزایش شدید قیمت کالاهای موجود در غزه در ماه گذشته میلادی بوده که اسرائیل نوار غزه را محاصره کرد و در نتیجه آن نوزادان و کودکان فلسطینی گرسنه می‌خوابند.

پیشتر نیز آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که بیش از هزار کودک در هفته نخست فروپاشی توافق آتش‌بس در غزه شهید و زخمی شدند.

آنروا اشاره کرد که غذا و آب آشامیدنی در نوار غزه به دلیل ادامه محاصره که از ۶ هفته قبل آغاز شده بسیار اندک و ناچیز است.

این سازمان همچنین تاکید کرد که هزاران خانواده در نوار غزه در مشکلات و رنج به سر می‌برند و ورود فوری کمک‌های بشردوستانه به این منطقه ضرورت فوری دارد.

رژیم صهیونیستی دوم مارس گذرگاه‌های نوار غزه را به روی کمک‌های انسانی و پزشکی و امدادرسانی‌ها بست که در نتیجه شرایط انسانی در این منطقه به شکل بی‌سابقه‌ای وخیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۱:۰۴

همه متن خبر یکطرف.! اون دختر بچه لباس فیروزه ای که دستشو جلو صورتش گرفته یه طرف. دنیا بداند شرم حیا دختر مسلمان اینه. ننگ بر حاکمان کشورهای عرب ننگ بر شما از صورت این دختر بچه ها خجالت نمی‌کشید. ولی اون از صف غذا گرفتن توی این شرایط شرم داره.