• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012412431
  • خبرنگار : 71489

نماینده شاهین‌دژ: به هر شهروند روزانه یک لیتر بنزین اختصاص یابد

نماینده شاهین‌دژ: به هر شهروند روزانه یک لیتر بنزین اختصاص یابد

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد که به جای تخصیص بنزین به خودروهای سواری، بنزین بر اساس کد ملی به افراد تخصیص یابد.

به گزارش ایسنا، محمد میرزایی نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری به دولت و وزیر نفت گفت: مصرف روزانه بنزین در فروردین سال جاری به ۱۶۵ میلیون لیتر رسید اما در حدود نیمی از خانواده‌های کشور که خودروی شخصی ندارند از این یارانه سهمی نبرده‌اند و فقط آلودگی هوا به آنها می‌رسد؛ آیا این روند عادلانه است؟

وی اظهار کرد: ما در سال ۹۹، ۳ میلیارد دلار بنزین صادر کردیم اما امروز ناچاریم روزانه بیش از ۱۰ میلیون لیتر وارد کنیم. هر لیتر بنزین وارداتی با احتساب هزینه‌های توزیع حدود یک دلار برای کشور هزینه دارد یعنی برای پر کردن باک یک خودروی معمولی حدود ۵ میلیون تومان هزینه به کشور تحمیل می‌شود. در این خصوص پیشنهاد ما روشن است؛ به جای تخصیص بنزین به خودرو آن را بر اساس کد ملی به خود افراد اختصاص دهید؛ آن وقت می‌توان به هر شهروند روزانه یک لیتر بنزین اختصاص داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha