• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404012513182
  • خبرنگار : 50184

استاندار کرمانشاه: 

۶۰ هزار میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی نیمه کاره کرمانشاه نیاز داریم

۶۰ هزار میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی نیمه کاره کرمانشاه نیاز داریم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: ۵۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان منابع برای تکمیل واحدهای تولیدی نیمه کاره و راکد استان نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی، امروز (۲۵ فروردین) در نشست معاون اجرایی رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالین اقتصادی و سرمایه گذاری استان، با اشاره به سهم حوزه‌های مختلف از میزان ارزش افزوده  استان، اظهارکرد: در حال حاضر بخش صنعت حدود ۳۱ درصد از ارزش افزوده اقتصادی استان را به خود اختصاص داده، درحالی‌که این رقم در کشور ۴۴ درصد است. 

وی افزود: سهم بخش کشاورزی نیز ۱۴ درصد و سهم بخش خدمات ۵۵ درصد است که نشان می‌دهد، ساختار اقتصاد استان ما ساختار کشاورزی و خدماتی است. 

استاندار کرمانشاه به میزان اشتغال ایجاد شده در هرکدام از این سه حوزه هم اشاره کرد و گفت: ۲۳ درصد اشتغال استان ما در بخش کشاورزی، ۲۴ درصد در بخش صنعت و ۵۳ درصد در بخش خدمات است. 

وی در ادامه با تاکید بر لزوم رونق سرمایه گذاری در استان، گفت: تاکنون ۳۳ فرصت سرمایه گذاری در استان با همکاری دانشگاه رازی امکان سنجی و ظرفیت سنجی شده و در سامانه وزارت اقتصاد ثبت شده‌ که تاکید کرده‌ام این فرصت‌های سرمایه‌گذاری تا پیش از سفر رئیس جمهور به استان باید حداقل به ۱۰۰ مورد افزایش یابد. 

وی خاطرنشان کرد: از آن‌جایی که این ظرفیت‌ها قرار است به عنوان بخش پیشران توسعه اقتصادی استان عمل کند، انتظار داریم برای تسریع در اجرای پروژه‌ها هلدینگ‌های زیرمجموعه دولت مانند شستا، ایمیدرو و ... به این طرح‌ها ورود کنند. 

استاندار کرمانشاه در ادامه به آغاز فعالیت منطقه آزاد تجاری اقتصادی قصرشیرین اشاره کرد و گفت: این منطقه حدود هفت هزار هکتار وسعت دارد و در نقطه صفر مرزی با کشور عراق واقع شده و ظرفیت خوبی برای استان به شمار می‌رود، اما از وزارتخانه‌های اقتصادی درخواست داریم که برای ورود سرمایه گذاران داخلی و خارجی به آن کمک کند. 

وی در ادامه به ظرفیت‌های استان در حوزه انرژی‌های نو اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود پنج هزار هکتار برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی در استان در نظر گرفته شده‌ و تاکنون چند سرمایه‌گذار بزرگ برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های نو در استان اعلام آمادگی کرده‌اند. 

وی در ادامه ‌به تشریح وضعیت واحدهای تولیدی استان هم پرداخت و گفت: در حال حاضر حدود ۱۶۰۰ واحد تولیدی شامل واحدهای نیمه تمام، راکد و با ظرفیت اسمی پایین شناسایی شده‌ که حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان منابع می‌خواهیم تا طی یک دوره دو تا سه ساله این واحدها فعال و ارتقاء پیدا کنند و انتظاریم داریم در این خصوص به استان کمک شود.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این واحدها مجموعا برای حدود ۳۰ هزار نفر در استان شغل ایجاد می‌شود که می‌تواند نرخ بیکاری استان را تک رقمی کند. 

استاندار کرمانشاه در ادامه به تصویب سند توسعه نفت و گاز و پتروشیمی استان در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: در این سند ۱۵ طرح برای استان در نظر گرفته شده که تاکنون فقط دو طرح آن شامل پتروشیمی اسلام آبادغرب و پتروشیمی سنقر به مرحله اجرایی رسیده‌ و مابقی طرح‌ها مانده‌اند که امیدواریم با عنایت دولت سایر طرح‌ها هم وارد چرخه اجرا شوند. 

وی از سامانه سردسیری هم به عنوان یکی دیگر از مطالبات مهم و اولویت‌دار استان نام برد و افزود: اجرای این طرح علاوه بر اینکه می‌تواند آب شرب پایدار کرمانشاه را تامین کند، حدود ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان را نیز سیراب می‌کند و تاثیر بسزایی در رونق کشاورزی استان دارد. 

حبیبی در ادامه با بیان اینکه در حوزه اقتصادی تاکنون ۱۸ طرح دارای مشکل در سطح استان شناسایی شده، عنوان کرد: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت بخش زیادی از این طرح‌ها گره گشایی شده، اما چند طرح دیگر باقی مانده که امیدواریم در سفر رئیس جمهور مشکلات این طرح‌ها هم رفع شود. 

وی افزایش ظرفیت شرکت ایران خودرو کرمانشاه از ۳۰ هزار دستگاه فعلی به ۱۰۰ هزار دستگاه، تکمیل پروژه تولید لاستیک سنگین و سبک و افزایش سهم ارزش کل واردات کولبری از سه درصد به پنج درصد را از جمله درخواست‌های حوزه اقتصادی استان عنوان کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۲:۱۸

البته پالایشگاه آناهیتا هم جز طرحهای سند توسعه نفت و گاز و پتروشیمی استان متاسفانه تاکنون تکمیل نشده و طرح مهم بیواتانول کرمانشاه که بعنوان یک شرکت بورسی تامین سرمایه شده تاکنون به بهره برداری نرسیده است