• جمعه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404052414465
  • خبرنگار : 51049

امام جمعه موقت کرمانشاه:

سران جنایتکار رژیم صهیونیستی دلسوز مردم ما نیستند

سران جنایتکار رژیم صهیونیستی دلسوز مردم ما نیستند

ایسنا/کرمانشاه امام جمعه موقت کرمانشاه با اشاره به سخنان اخیر نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی، گفت: آنها دلسوز کشور و مردم ما نیستند و دستشان برای ملت بزرگ و آزاده ایران اسلامی رو شده است. 

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سیدامیر محمدی‌پور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته (۲۴ مرداد) کرمانشاه اظهار کرد: اخیرا نخست وزیر رژیم صهیونیستی اظهاراتی را مطرح و در حق مردم ایران با لحنی دلسوزانه صحبت کرده و مدعی رفع مشکلات کشور ما شده است.

وی افزود: امروز ملت آزاده ایران اسلامی می‌دانند که سران رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی دلسوز کشور و مردم ما نیستند و مدتهاست دستشان برای ملت ایران رو شده است. 

 محمدی پور تصریح کرد: ما شاگرد مکتب آن امام و فقیهی هستیم که فرمودند اگر از کاخ سفید صدای اذان هم بلند شود فریب نمی‌خوریم و ایشان چه درست اشاره کردند، چرا که ملت ما ملتی هوشیار و با بصیرت است.

خطیب جمعه کرمانشاه با اشاره‌ به ناکارآمدی ارتش رژیم صهیونیستی، گفت: آنها قریب دو سال است در حال حمله به غزه هستند تا هم اسرای خود را آزاد کنند و هم حماس را از بین ببرند، اما تاکنون هرچه زده‌اند به در بسته خورده‌اند. 

وی ادامه داد: یهودی‌ها قومی ترسو هستند و هرقدر از نظر نظامی هم تجهیزات و قدرت داشته باشند، بازهم حریف جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران اسلامی نمی‌شوند. 

حجت‌الاسلام محمدی پور همچنین با اشاره به تحریک دشمنان نظام از سوی منافقان و اینکه اگر به ایران فشار اقتصادی وارد کنید، جمهوری اسلامی تسلیم می‌شود، گفت: آنها تصور کرده‌اند با این حربه‌ها کشورمان تسلیم و مردم با بصیرت نیز دست از حمایتشان از نظام و ولایت برمی‌دارند، در حالی که این تصوری کاملاً خلاف واقع است.

امام جمعه موقت کرمانشاه تصریح کرد: آیا می‌توان افرادی که در این روزهای گرم ده‌ها کیلومتر پیاده روی می‌کنند و به زیارت امام حسین (ع) می‌روند را شکست داد و از تحریم اقتصادی ترساند؟ قطعاً چنین چیزی نخواهد بود و رژیم صهیونیستی و منافقان حامی آنها راه به‌ جایی نخواهند برد.

وی در پایان به همایش عظیم پیاده روی اربعین نیز اشاره کرد و گفت: در هفته‌های اخیر میلیون‌ها نفر عازم کربلای معلی شدند تا جهانیان باز هم عظمت اسلام و مسلمین را به چشم ببینند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha