منصور مهرزاد، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ظرفیتهای بالای گردشگری استان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۸۰ پروژه گردشگری نیمهتمام در استان داریم که برای تکمیل آنها به حدود ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات دولتی نیاز است. خوشبختانه بخش زیادی از این پروژهها توسط بخش خصوصی در حال انجام است و اعتبارات آنها از طریق همین بخش تأمین میشود. گردشگری یکی از ارزانترین حوزههای سرمایهگذاری در همه کشورهاست، چرا که بخش خصوصی حدود ۸۰ درصد هزینهها را تقبل میکند.
وی در ادامه با اشاره به برخی از پروژههای مهم در حال اجرا در استان، گفت: هتل پارسیان بنیاد مستضعفان یکی از این پروژههاست که منابع مالی مناسبی در اختیار دارد، اما با مشکل منابع آبی مواجه بود که با پیگیریهای انجام شده، این مشکل حل شده است. پروژههای دیگری نیز در سطح استان در حال اجرا هستند که امیدواریم در سالهای آینده به بهرهبرداری برسند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با اشاره به نیاز استان به مراکز اقامتی و زیرساختهای گردشگری، بیان کرد: حتی اگر ۳۳ هتل در حال ساخت نیز به بهرهبرداری برسند، باز هم نیاز به سرمایهگذاری بیشتر در این حوزه وجود دارد. برای جذب سرمایهگذاران، حدود ۸۵ بسته و فرصت سرمایهگذاری در سطح استان آماده شده است که تعدادی از آنها حتی در حد نقشه نیز آماده تحویل به سرمایهگذاران هستند.
وی با بیان اینکه تسهیلات بانکی در استان محدود است، افزود: کردستان در گذشته استانی کمبرخوردار بوده، اما در سالهای اخیر تحولاتی در این زمینه رخ داده است. با توجه به افزایش ورود گردشگران به استان، زیرساختهای گردشگری نیاز به توسعه دارند. اگر سرمایهگذاران در این حوزه ورود کنند، ما در هر گوشه و کنار استان فرصتهایی را برای آنها ایجاد خواهیم کرد و امکانات خوبی را در اختیارشان قرار خواهیم داد.
مهرزاد در پایان با تأکید بر اینکه بخش زیادی از منابع مالی مورد نیاز برای توسعه گردشگری، باید از طریق بخش خصوصی تأمین شود، گفت: سرمایهگذارانی که قصد ورود به حوزه گردشگری را دارند، باید با مشقات این حوزه آشنا باشند، اما با توجه به ظرفیتهای بالای گردشگری کردستان، سرمایهگذاری در این حوزه نسبت به سایر حوزهها، مزایای بیشتری دارد.
انتهای پیام
نظرات