محمدرضا مهراسبی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین) در سالن «اجلاس» مرکز همایشهای بینالمللی روزبه دانشگاه، تاکید کرد: نباید به اطلاعات غیرمتخصصان درباره آلودگیها اعتماد کرد و مقالات دانشگاهی هم باید بررسی شوند.
وی ادامه داد: درباره سرب و روی فقط نباید از نگاه آلودگی نگاه شود، چراکه این صنعت به لحاظ اشتغال هم خانوادههای زیادی را پوشش میدهد.
وی معضل فعلی را دپوی پسماند فراوان در نزدیکی شهرک سرب و روی اعلام کرد و گفت: موضوع این است که سرب و روی خیلی سریع رسوب میکند، بنابراین باید نسبت به بهسازی محل مدنظر اقدام شود. معضل اصلی، دپوی پسماند در نزدیکی شهرک است که نیازمند اقدامات حفاظتی است و در این مورد دانشکده بهداشت نیز دیدگاههای پژوهشی خود را در محافلی که نیاز باشد، ارائه میکند و فعال است.
مهراسبی طرحهای ارائهشده درباره انتقال این پسماند به محل جدید را بسیار پرهزینه دانست و گفت: باید توجه داشت که محیط زیست به هم متصل است و هر جایی دپو انجام شود، همان آلودگی را ایجاد میکند، بنابراین باید اقدامات حفاظتی را در محل مد نظر انجام داد.
آبهای زیرزمینی زنجان به سرب و روی آلوده نیست
رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی زنجان با بیان اینکه تا آنجا که خبر دارم آبهای زیرزمینی زنجان به سرب و روی آلوده نیست، افزود: باید مناطق نزدیک به شهرک سرب و روی برای کنترل آلودگی مراقبت و پیشگیری شود، از طرفی بحث سرب و روی در کشور ما ملی است و تحقیقات وسیعی در این رابطه انجام شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه زنجان، وی با بیان اینکه براساس مطالعات انجام شده که از میان مقالههای مفید دانشگاهی احصا شده است، ما درباره میوه، سبزی، چای و ماهی باید کنترلهای لازم را انجام دهیم، افزود: این حرف را برای ایجاد نگرانی نمیزنم و مردم نباید نگران باشند، بلکه موضوع پیشگیری است چراکه زنجان یک منطقه کشاورزی باغداری است و برخی از محصولات آن شهرت کشوری دارند.
انتهای پیام
نظرات