ابوالفضل نصیری در گفتوگو با ایسنا در این باره گفت: ۸۱ هزار شرکت در اداره کل ثبت شرکتها در یکسال گذشته تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ در کشور تاسیس شده است. در حال حاضر در سراسر کشور ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار شرکت و موسسه ثبت شده داریم.
وی درباره آخرین وضعیت تشکیل بانک اطلاعات سهامداران که قرار بود از فروردین ماه ایجاد شود، گفت: دستورالعمل تشکیل بانک اطلاعات سهامداران را در اداره ثبت شرکتها نوشتیم و آن را بزودی اجرایی میکنیم. سازمان امور استخدامی با تشکیل این بانک موافقت کرده است. باید یک شرکت، مسئولیت آن را برعهده گیرد که گویا شرکت هم برای تشکیل این بانک پیدا شده است. کارهای نهایی آن انجام شده است. پیش بینی ما این است که با توجه به اینکه شیوه نامه اجرایی آن هم مشخص شده است، تا هفته بعد اجرایی شود.
نصیری تاکید کرد: تشکیل این بانک، از پولشویی و بروز شرکتهای صوری و کاغذی جلوگیری میکند. با تشکیل این بانک، تمام شرکتهایی که از ابتدا تاسیس شدهاند، باید افراد و سهامدارشان از یکدیگر جدا شوند و در این بانک قرار گیرند. از طریق این سامانه با بانک مرکزی و وزارت اطلاعات، ارتباط برقرار میکنیم و هر زمان نام شخصی را جستوجو کنیم، تمام مشخصات شخص و شرکتهایی که در آن سهام دارند، مشخص میشود و بلافاصله میتوانند سهام شخص در شرکت را متوقف کنند؛ لذا تمام افرادی که فرار مالیاتی دارند یا متواری هستند به راحتی قابل شناسایی هستند.
نصیری درباره بازطراحی سامانه جامع ثبت شرکتها گفت: با باز طراحی این سامانه، صورت جلسات به صورت فیزیکی حذف میشود و مدارک دیگر از طریق پست ارسال نمیشود و به صورت الکترونیکی انجام میشود. تستهای ابتدایی برای سامانه انجام شده است و امیدواریم در هفته قوه قضاییه این کار اجرایی شود. بسیاری از گواهینامههای بانکی توسط دلالان جعل می شد و پرونده قضایی تشکیل م شد که با الکترونیکی شدن آن، جلوی بسیاری از سواستفادهها در سامانه جامع ثبت شرکتها گرفته میشود.
انتهای پیام
نظرات