به گزارش ایسنا، استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل خاطرنشان کرد، بیش از هفت هفته از ممانعت تل آویو از ورود کمکهای بشردوستانه و اقلام و تجهیزات ضروری به نوار غزه میگذرد.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، دوجاریک همچنین با اشاره به وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه افزود: حدود ۷۰ درصد از ساکنان غزه در حال حاضر در معرض دستورهای تخلیه اجباری قرار دارند؛ امری که باعث شده میلیونها فلسطینی بدون هیچ مکان امنی برای پناه بردن به آن باقی بمانند.
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که بر اساس قوانین بینالمللی باید از غیرنظامیان در همه زمانها محافظت شود و احترام به آنها الزامی است و باید آتشبس بدون هیچگونه تاخیری مجددا تمدید شود.
دوجاریک همچنین تصریح کرد، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل همچنین نسبت به بمباران بیمارستان الاهلی در نوار غزه توسط نظامیان رژین صهیونیستی به شدت ابراز نگرانی کرده است.
از سوی دیگر، سازمان ملل اعلام کرد، وضعیت غزه لز زمان شروع جنگ بدتر شده است.
مرحله نخست توافق آتشبس و تبادل اسرا میان جنبش مقاومت اسلامی حماس و رژیم صهیونیستی که از تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا اجرا شده بود، در آغاز ماه مارس گذشته به پایان رسید. در حالی که حماس به بندهای مرحله نخست توافق پایبند بود، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که تحت پیگرد مراجع قضایی بینالمللی قرار دارد، به درخواست اعضای تندروی ائتلاف دولتی تحت رهبری خود، از آغاز مرحله دوم این توافق شانه خالی کرد. ارتش صهیونیستی از ۱۸ مارس گذشته جنایتهای نسلکشی خود در غزه را از طریق بمبارانهای خشونتبار گسترده و هدف قرار دادن غیرنظامیان در منازل و چادرهای محل اسکان آوارگان شدت بخشیده است.
انتهای پیام
نظرات