• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404012614166
  • خبرنگار : 71610

سایه سنگین تهدیدهای انصارالله بر صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی

سایه سنگین تهدیدهای انصارالله بر صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی

در حالی که رژیم صهیونیستی در آستانه تعطیلات عید یهودی موسوم به «پسح» قرار دارد، صنعت گردشگری این رژیم بار دیگر تحت تأثیر تهدیدهای موشکی انصارالله یمن، به لبه پرتگاه نزدیک شده و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی در حال بازنگری جدی در ادامه فعالیت‌های خود هستند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری‌ «مدیا لاین» در گزارشی هشدارآمیز نوشت که بخش گردشگری رژیم صهیونیستی به‌واسطه تهدیدهای مستقیم جنبش انصارالله یمن برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی حمل‌ونقل هوایی، با بحرانی جدی مواجه شده است.

طبق این گزارش، پس از دوره‌ای کوتاه از آرامش، که طی آن صنعت گردشگری نشانه‌هایی از بهبودی را نشان داده بود، اکنون به دلیل شرایط ناپایدار امنیتی و احتمال حملات جدید، بخصوص به فرودگاه بن‌گوریون، فضای بی‌اعتمادی و بی‌ثباتی در این حوزه به‌وجود آمده است.

«عامی آلون» از مقام‌های وزارت گردشگری رژیم صهیونیستی، تأکید کرده است که با وجود کاهش هشدارهای سفر و ادامه تقاضای جهانی، هرگونه بهبود منوط به ثبات امنیتی است؛ ثباتی که با تهدیدهای انصارالله به‌شدت آسیب‌پذیر شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: در همین حال، شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی هشدار داده‌اند که در صورت اصابت مجدد موشک به اطراف فرودگاه بن‌گوریون، پروازهای خود را فوراً متوقف خواهند کرد.

«مارک فیلدمن» از فعالان صنعت گردشگری در قدس اشغالی در این باره گفت: انصارالله به‌درستی نقطه ضعف اقتصادی و روانی اسرائیل را شناسایی کرده و بر همان نقطه تمرکز کرده است.

از سوی دیگر، هتل‌ها نیز با کاهش چشمگیر گردشگران مواجه شده‌اند. «تالی تیننباوم» نایب رئیس انجمن هتل‌های رژیم صهیونیستی از کاهش ۷۰ درصدی گردشگری نسبت به سال گذشته خبر داد و «یانیک» مدیر یکی از هتل‌های لوکس تل‌آویو نیز از افزایش خدمات، ارائه تخفیف به ساکنان محلی و حذف جریمه‌های کنسلی به‌عنوان راهکارهایی برای بقای صنعت گردشگری نام برد.

وی همچنین به‌صراحت از کابینه رژیم صهیونیستی به‌دلیل پیچیده‌سازی فرآیندهای ورود گردشگران انتقاد کرد؛ فرآیندهایی که شامل ثبت‌نام الکترونیکی اجباری حتی برای مسافران بدون نیاز به ویزا می‌شود.

در پایان این گزارش آمده است که یکی از اصلی‌ترین گروه‌های گردشگران، یعنی مسیحیان، نیز به‌دلیل وضعیت جنگی و بی‌ثباتی، امسال تمایلی به سفر به سرزمین‌های اشغالی نشان نداده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی را با چالش‌هایی عمیق‌تر روبه‌رو سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha