• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404012614237
  • منبع : ریاست جمهوری

در دیدار اعضای انجمن بهره‌وری ایران

پزشکیان: مسائل استان‌ها را با تفویض اختیارات به آنها، دنبال می‌کنیم

پزشکیان: مسائل استان‌ها را با تفویض اختیارات به آنها، دنبال می‌کنیم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینکه خود هیئت دولت سالی حدود ۱۲۰ جلسه برگزار کند و در هر جلسه نیز چندین مصوبه داشته باشد، نشان دهنده این است که تصمیمات اتخاذ شده قوام و کارآیی کافی را ندارند، گفت: خود این رویه گواه آن است که ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست. تلاش داریم با تفویض اختیارات لازم به استان‌ها مسائل را منطقه‌ای و میدانی دنبال کنیم تا هم تصمیمات و راهکارها دقیق‌تر طراحی شوند و هم در اجرا و اصلاح و رفع ایرادات احتمالی، کار معطل تصمیم‌ها و نظرات مرکز نشود.

به گزارش ایسنا به نقل از ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه، در نشستی با اعضای «انجمن بهره‌وری ایران»، پس از گوش سپردن به دیدگاه‌ها و پیشنهادات آنان، با بیان اینکه بخش‌های زیادی از آنچه به عنوان دغدغه‌های خود در زمینه ارتقای بهره‌وری بیان کردید، در دولت و عمدتا از سوی خود من در حال پیگیری است، اظهار داشت: همه آنچه بیان کردید مورد قبول ماست و به عنوان مثال در زمینه رفع ناترازی‌ها به طور هم‌زمان به دنبال مدیریت کاستی‌ها در عرصه عرضه و کنترل تقاضا و مصرف هستیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم، هر کس هر پیشنهاد و دیدگاهی در زمینه ارتقای بهره‌وری داشته، شنیده‌ام و با افراد متعددی در این زمینه گفت‌وگو کرده‌ام، افزود: البته به طور جدی از اینکه بر اساس هر پیشنهادی، تصمیمی اتخاذ و آن را اجرا کنیم، حذر کرده‌ایم، چرا که باور داریم باید نتایج و عوارض احتمالی راهکارها و پیشنهادهای مختلف را احصا و جمع‌بندی و با دسته‌بندی موضوعات، برای هر موضوعی به اقتضای مختصات منطقه‌ای و محیطی تصمیم‌گیری کرده و وارد مرحله اجرا شویم.

پزشکیان با بیان اینکه به طور جدی و فشرده در حال شناسایی مشکلات و جمع‌آوری داده‌ها و مختصات مناطق مختلف هستیم، تصریح کرد: گروه‌های کارشناسی لازم تشکیل شده و با تقسیم‌بندی مناطق بر اساس مختصات محیطی، در حال جمع‌بندی و اعطای ابزارها و اختیارات مدیریتی لازم برای مدیریت مسائل هر منطقه به مسئولان آن منطقه هستیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه راهکارهای اجرایی نیز متناسب با اقتضائات منطقه‌ای در حال تدوین هستند، گفت: شیب حرکت در اجرای راهکارها نیز منطبق بر داده‌های جمع‌آوری شده تنظیم خواهد شد، تا تبعات و عوارض احتمالی به حداقل برسد و بالاترین و موثرترین سطح نتیجه حاصل شود. بر همین اساس دانشگاه‌ها و مراکز علمی هر منطقه را که شناخت دقیق‌تری از محیط خود دارند، به طور جدی به مشارکت طلبیده‌ایم و از سوی دیگر سعی کرده‌ایم سهم و منافع بخش‌های مختلف مردمی و اجتماعی از قشرها تا مجامع مختلف را لحاظ کنیم تا مشارکت آنها را نیز در اجرای برنامه‌ها به همراه داشته باشیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد مدیریت ناترازی‌ها کاملا هوشمند و دقیق باشد، خاطرنشان کرد: بنا بر این است که داده‌ها و اطلاعات دقیق از مجموع میزان مصرف هر فرد و خانوار جمع‌آوری و بر اساس آن برنامه اجرایی را تنظیم کنیم. در این زمینه شما به عنوان کارشناسان و دغدغه‌مندان موضوع مهم بهره‌وری بسیار می‌توانید کمک حال دولت باشید، چرا که هر چه داده‌ها و اطلاعات ما دقیق‌تر باشد، راهکارهای صحیح‌تری طراحی خواهد شد و مداخله در زمینه رفع ناترازی‌ها موثرتر خواهد بود.

رئیس جمهور با استقبال از پیشنهادات ارائه شده از سوی اعضای انجمن بهره‌وری ایران در این جلسه، اظهار کرد: اینکه شما رئوس پیشنهادهای خودتان را در یک جلسه هیئت دولت تشریح کنید، خوب است، اما کار موثرتر و مفیدتر این است که این پیشنهادات را به شکل موضوعی با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه مطرح و به طور دقیق و مفصل تشریح کنید.

پزشکیان با بیان اینکه اساسا اینکه خود هیئت دولت سالی حدود ۱۲۰ جلسه برگزار کند و در هر جلسه نیز چندین مصوبه داشته باشد، نشان دهنده این است که تصمیمات اتخاذ شده قوام و کارآیی کافی را ندارند، گفت: خود این رویه گواه آن است که ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست. تلاش داریم با تفویض اختیارات لازم به استان‌ها مسائل را منطقه‌ای و میدانی دنبال کنیم تا هم تصمیمات و راهکارها دقیق‌تر طراحی شوند و هم در اجرا و اصلاح و رفع ایرادات احتمالی، کار معطل تصمیم‌ها و نظرات مرکز نشود.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه از پیشنهاد شما برای اینکه به عنوان یک نهاد غیردولتی مستقل، عملکرد بخش‌های مختلف دولت در زمینه ارتقای بهره‌وری را پایش و پیشنهادهای اصلاحی ارائه کنید، با کمال میل استقبال می‌کنیم، افزود: پیشنهاد دیگر شما برای آموزش مدیران و نیروی انسانی، حتما می‌تواند در ارتقای بهره‌وری موثر باشد و اجرای آن را در همه سطوح عالی دولت تا استان‌ها و شهرستان‌ها مفید می‌دانیم.

رئیس جمهور پیشنهاد کرد ستادی تشکیل شود تا همکاری و همفکری انجمن بهره‌وری ایران را با دولت به شکل مستمر و منظم‌تر دنبال کند.

پیش از سخنان دکتر پزشکیا ن تعدادی از اعضای انجمن بهره‌وری ایران پیشنهادهای خود را درباره زمینه‌ها و راهکارهای ارتقای بهره‌وری مطرح و گزارش مکتوب انجمن تحت عنوان «بهره‌وری حلقه مفقوده توسعه اقتصادی ایران؛ گزارش بهره‌وری، چالش‌ها، راهکارها» را به رئیس جمهور تقدیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha