• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404012614289
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

کشف ۲۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در هامون

کشف ۲۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در هامون

ایسنا/سیستان و بلوچستان جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ماموران پلیس شهرستان هامون در راستای طرح مبارزه با قاچاق سوخت در یکی از محورهای مواصلاتی هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون کشنده تانکردار مشکوک و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

سردار دلیری در گفت وگو با ایسنا، افزود: ماموران در بازرسی از کامیون مقدار ۲۸۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق و توزیع خارج از شبکه فرآورده های نفتی از نوع نفت کوره کشف کردند.

وی با اشاره به توقیف یک دستگاه کامیون کشنده و دستگیری یک نفر در این رابطه، تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی این محموله را بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha