• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404012614436
  • خبرنگار : 71576

قهرمانی مقصودلو در شطرنج آزاد ایسلند/ ادامه درخشش نابغه ایرانی در جهان

قهرمانی مقصودلو در شطرنج آزاد ایسلند/ ادامه درخشش نابغه ایرانی در جهان

سوپراستاد بزرگ شطرنج عنوان قهرمانی مسابقات آزاد ایسلند را به دست آورد.

به گزارش ایسنا، در پایان دور نهم رقابت‌های شطرنج آزاد ایسلند، پرهام مقصودلو با کسب ۷.۵ امتیاز از ۹ دیدار (شامل شش پیروزی و سه تساوی) مقتدرانه به مقام قهرمانی دست یافت. او در دیدار پایانی خود مقابل استاد بزرگ آدیتیا گوپتای هندی به تساوی رضایت داد و با این نتیجه، با اختلاف در صدر جدول رده‌بندی قرار گرفت.

مقصودلو با این عملکرد درخشان ضمن کسب عنوان قهرمانی موفق شد ۱۰ واحد به ریتینگ بین‌المللی خود اضافه کند و بار دیگر وارد باشگاه بازیکنان بالای ۲۷۰۰ شود؛ دستاوردی که جایگاه او را به عنوان یکی از برترین شطرنج‌بازان حال حاضر جهان تثبیت می‌کند.

مسابقات بین‌المللی آزاد ریکیاویک یکی از معتبرترین رقابت‌های شطرنج در سطح جهان به شمار می‌رود که همه ساله با حضور اساتید بزرگ از نقاط مختلف دنیا در ایسلند برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha