• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404012714677
  • خبرنگار : 71588

درخواست سازمان بهداشت جهانی برای ورود فوری کمک‌ها و تجهیزات پزشکی به غزه

درخواست سازمان بهداشت جهانی برای ورود فوری کمک‌ها و تجهیزات پزشکی به غزه

سازمان بهداشت جهانی خواستار ورود فوری کمک‌ها و تجهیزات پزشکی به غزه و برقراری آتش‌بس در این باریکه شد.

به گزارش ایسنا، تدروس ادهانوم گیبریسوس، مدیر سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد: حملات به بیمارستان‌ها در غزه بیماران را از ترس امنیت و سلامت خود از مراجعه به مراکز درمانی باز می‌دارد.

بر اساس گزارش وبگاه النشره، وی در ادامه افزود، این حملات منجر به توقف فعالیت مراکز درمانی و قطع شریان اساسی زندگی می‌شود.

مدیر سازمان بهداشت جهانی خواستار حفاظت از مراکز درمانی و تمامی بیماران و کارکنان در بخش بهداشت و درمان در غزه شد.

گیبریسوس در پایان گفت: ما خواستار ورود فوری کمک‌ها و تجهیزات پزشکی به غزه، رفع محاصره اعمال شده و برقراری آتش‌بس در این باریکه هستیم.

پیشتر نیز سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: تجهیزات پزشکی و دارویی در نوار غزه بسیار کمیاب شده است. ما برای ورود کمک‌های پزشکی به منظور درمان و معالجه کسانی که در جریان بمباران پیاپی اسرائیل علیه غزه مجروح شده‌اند، تلاش می‌کنیم.

سازمان بهداشت جهانی همچنین تصریح کرد: ما اغلب اجازه ورود کمک‌های پزشکی به نوار غزه را به دست نمی‌آوریم. ما به شدت نگران گرسنگی غیرنظامیان در نوار غزه به ویژه کودکان هستیم. ساکنان این باریکه به آب تمیز و قابل شرب دسترسی ندارند.

پیش از این نیز، «حاجه لحبیب» مسؤول آمادگی و مدیریت بحران و برابری اتحادیه اروپا روز دوشنبه در آستانه نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ درخصوص اوضاع نوار غزه و کرانه باختری تصریح کرد که مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در مسیر ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه باعث بروز بحران انسانی در نوار غزه شده است و این در حالی است که کمک‌های بشردوستانه پشت مرزهای این منطقه روی هم انباشته شده و مواد غذایی فاسد شده‌اند.

مرحله نخست توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان جنبش مقاومت اسلامی حماس و رژیم صهیونیستی که از تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا اجرا شده بود، در آغاز ماه مارس گذشته به پایان رسید. در حالی که حماس به بندهای مرحله نخست توافق پایبند بود، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تحت پیگرد مراجع قضایی بین‌المللی قرار دارد، به درخواست اعضای تندروی ائتلاف دولتی تحت رهبری خود، از آغاز مرحله دوم این توافق شانه خالی کرد. ارتش صهیونیستی از ۱۸ مارس گذشته جنایت‌های نسل‌کشی خود در غزه را از طریق بمباران‌های خشونت‌بار گسترده و هدف قرار دادن غیرنظامیان در منازل و چادرهای محل اسکان آوارگان شدت بخشیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha