به گزارش ایسنا، حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری با استناد به آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق ماده ۲۰۷ آیین نامه سوال نمایندگان از وزرا باید فوری به کمیسیون تخصصی مربوطه ارجاع و ظرف ۱۵ روز رسیدگی شود و بعد از قانع نشدن بلافاصله باید نسبت به ارجاع به هیئت رئیسه اقدام شود اما الان در بعضی از کمیسیونها ۵ ماه است که سوال نمایندگان هنوز مطرح نشده است.
وی افزود: دیروز رهبر انقلاب فرمودند که ما قانون زیاد داریم و پیگیری است؛ چه کسی باید پیگیری کند؟ غیر از اینجا من چه جوری باید پیگیری کنم؟ آیا این پیگیری غیر از ابزاری مثل سوال، استیضاح، تحقیق و تفحص، تذکر، تلفن و صحبت است؟
این نماینده مجلس اظهار کرد: همه کشور و نهادها مجمع تشخیص مصلحت نظام شدهاند حتی وقتی موضوعی به قانون تبدیل میشود نیز گاهی اوقات رئیس مجلس میگوید که من مصلحت نمیدانم؛ الان هم کمیسیونهای مجلس میگویند که مصلحت نمیدانیم. بنابراین لازم است که معاونت نظارت بررسی کند تا مواردی که رسیدگی به آنها زیاد طول کشیده است زودتر در دستور کار قرار بگیرند.
رسایی در تذکر دیگری عنوان کرد: من از اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت میخواهم که اولاً همه در جلسات مهمی که مربوط به رسیدگی به پالرمو و CFT است، شرکت داشته باشند و کسی غیبت نکنند چراکه یک رای هم تاثیرگذار است؛ برخی از اعضای محترم هم که آرایشان مشخص نیست رسماً اعلام کنند و بگذارند ملت اطلاع داشته باشند و از رایشان دفاع کنند؛ این در تاریخ میماند. رئیس جمهوری درخواستی از رهبر انقلاب برای رسیدگی مجدد در مجمع را مطرح کردند و هامش رهبری نیز مشخص است چراکه ایشان گفتهاند که برای بررسی مجدد من موافقم و این به معنای موافقت کلی نیست.
وی اظهار کرد: مهمترین اهرم فعلی آمریکا علیه ما تحمیل جنگ اقتصادی است و در این شرایط استتار اقتصادی یک شرط عقلی است. پذیرش این معاهدات موجب میشود که آنها راههای دور زدن تحریمها را شناسایی کنند. کسانی که میخواهند رای بدهند نیز رای بدهند اما مشروط بر اینکه تحریمها را بردارند و بعد ما بپیوندیم و الا این به ضرر ملت ایران است. خواهشم اینه است که مجمع تشخیص مصلحت نظام با دقت رسیدگی کند و آرا شفاف باشد.
انتهای پیام
نظرات