به گزارش ایسنا، یادداشتی از «مارکو روبیو» وزیر امورخارجه آمریکا که به رویت روزنامه نیویورک تایمز رسیده است، نشان میدهد که واشنگتن در تلاش است تا یک دانشجوی دانشگاه کلمبیا به نام «محسن مهدوی» را که ۱۰ سال است بهطور قانونی در ایالات متحده به سر میبرد از کشور اخراج کند، زیرا به ادعای واشنگتن، فعالیتهای او میتواند بهطور بالقوه روند صلح در غرب آسیا را تضعیف کند.
محسن مهدوی، دانشجوی فلسطینی ۳۴ ساله در هفتههای اخیر به دلیل ترس از اینکه ممکن است به دلیل رهبری تجمعی در دانشگاه در حمایت از فلسطین از ایالات متحده اخراج شود، پنهان شده بود اما روز دوشنبه برای شرکت در آزمونی که به او اجازه میداد «تابعیت اکتسابی» بگیرد در یک مرکز خدمات مهاجرت در ایالت ورمونت، واقع در شمال شرق آمریکا حاضر شد.

اما او در ازا، توسط ماموران وزارت امنیت داخلی بازداشت شد که با تکیه بر یادداشت روبیو برای توجیه دستگیری وی دست به این اقدام زدند. در واقع، مارکو روبیو به همان قانونی استناد کرده که برای توجیه بازداشت «محمود خلیل» معترض دیگری در دانشگاه کلمبیا و از همراهان مهدوی استفاده شده است.
این قانون که وکلای محمود خلیل آن را در دادگاه فدرال به چالش کشیدهاند به روبیو اجازه میدهد تا علیه هرکسی که حضورشان در ایالات متحده ظاهرا بهطور منطقی به اهداف سیاست خارجی آمریکا لطمه میزند، روند اخراج را آغاز کند.

وزیر امورخارجه آمریکا خلیل را به تضعیف تلاشها برای مقابله با یهودیستیزی متهم کرده است.
مدارک ارائه شده توسط وزارت امنیت داخلی که نیویورک تایمز آنها را بررسی کرده است، شامل هیچ گونه اتهام یهودستیزی علیه خود محمود خلیل نبود و برای اثبات دلایل لازم به منظور اخراج او، چیزی جز یادداشت مارکو روبیو وجود ندارد.
به نوشته روزنامه آمریکایی، محسن مهدوی نیز مانند محمود خلیل به تضعیف اهداف سیاست خارجی ایالات متحده در توقف یهودیستیزی متهم شده است که به ادعای روبیو میتواند روند صلح در غرب آسیا و پایان دادن به جنگ غزه را تضعیف کند.
انتهای پیام
نظرات