• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404020200893
  • خبرنگار : 71129

سناتور آمریکایی خواستار آزادی دانشجوی حامی فلسطین شد

سناتور آمریکایی خواستار آزادی دانشجوی حامی فلسطین شد

سناتور آمریکایی خواستار آزادی یک دانشجوی فلسطینی دانشگاه کلمبیا شد که اخیرا در جریان یک مصاحبه مربوط به دریافت حق شهروندی این کشور دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، سناتور «پیتر ولش» سناتور آمریکایی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «من با محسن مهدوی که اکنون در ورمونت در بازداشت است، دیدار کردم. او وقتی که در مصاحبه برای دریافت حق شهروندی آمریکا حضور داشت، دستگیر شد.»

خبرگزاری آناتولی به نقل از وی گزارش داد: «او باید آزاد شود تا بتواند شهروند آمریکا شود.»

«محسن مهدوی»، مقیم دائم، قانونی و سازمان دهنده سابق اعتراضات دانشجویی در کلمبیا، در دفتر خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده در ایالت ورمونت بازداشت شد.

او نهمین دانشجوی دانشگاه کلمبیا است که به عنوان بخشی از کمپین حذف دانشجویان بین‌المللی درگیر در جنبش‌های همبستگی فلسطینی‌ها با اخراج مواجه شده است.

این بخشی از مجموعه اقدامات اجرایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اخراج اتباع خارجی است که به نظر می‌رسد «نگرش‌های خصمانه» نسبت به ایالات متحده دارند، از جمله سرکوب آنچه ترامپ یهودی ستیزی خوانده که به اخراج دانشجویان خارجی شرکت‌کننده در تظاهرات حامی فلسطین منجر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha