سعید پورعلی چهارشنبه ۲۷ فروردین در جلسه پیگیری مصوبات ستاد هماهنگی و پشتیبانی اردوهای راهیان نور استان لرستان با اشاره به جایگاه راهیان نور در تبیین مفاهیم مقاومت، ایثار و معنویت، خواستار همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی برای ارتقاء کیفی این اردوها شد.
پورعلی، دفاع مقدس را «گنجینهای بیپایان» دانست که باید بهطور مستمر و متنوع از آن بهرهبرداری شود.
او گفت: باید از این گنجینه عظیم در قالبهای مختلف هنری، سینمایی، موسیقیایی و البته اردوهای راهیان نور استفاده کنیم؛ چراکه این اردوها تاثیرات معنوی عمیقی در بازنمایی فضای دفاع مقدس دارند.
وی با تاکید بر معنویت حاکم بر مناطق عملیاتی، افزود: فضای مناطق راهیان نور چنان نورانی، معنوی و آکنده از رشادت و ایثار است که هنوز هم پس از گذشت سالها از پایان جنگ، این نورانیت را میتوان در جایجای این سرزمین مشاهده کرد. حضور مردم در این فضاها، آشنایی نزدیک با رشادتهای رزمندگان و اتصال قلبی به مفهوم مقاومت را در پی دارد.
پورعلی تاکید کرد: هرچند دفاع مقدس در قالب یک مقطع تاریخی پایان یافته، اما جریان مقاومت همچنان زنده، پویا و تأثیرگذار ادامه دارد و راه آن توسط معتقدان، انقلابیون و مبارزان علیه ظلم ادامه مییابد.
وی با اشاره به مسئولیت دستگاههای استانی، گفت: وظیفه ما در استانداری لرستان این است که در کنار سپاه پاسداران، در زمینههای زیرساختی و محتوایی همکاری کنیم تا اردوهای راهیان نور با کیفیت بالاتری برگزار شوند. تمام دستگاهها در استان آمادگی دارند که به اقشار مختلف مخاطبان خدمات مؤثر ارائه دهند.
پورعلی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: بخش عمدهای از یک درصد اعتبارات ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دستگاهها باید صرف کیفیسازی اردوهای راهیان نور شود.
او در پایان، بر ضرورت توجه ویژه به جوانان، دانشجویان، دانشآموزان و زنان در این اردوها تأکید کرد و گفت: امیدوارم با برگزاری اردوهای راهیان نور، تبیینی دقیقتر، ملموستر و میدانیتر از دفاع مقدس در بین نسل جوان محقق شود. ما باید از این اردوها با تمام توان دفاع و حمایت کنیم و با مشارکت دستگاههای اجرایی، اجرای موفق آن را تضمین کنیم.
انتهای پیام
نظرات