• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404012715091
  • منبع : نمایندگی قزوین

معاون استاندار:

متکدیان توسعه گردشگری قزوین را تهدید می‌کنند

متکدیان توسعه گردشگری قزوین را تهدید می‌کنند

ایسنا/قزوین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: با توجه به بازتعریف برنامه‌های گردشگری برای سال جدید، حضور متکدیان در نقاط مختلف شهر نه‌تنها زیبنده قزوین نیست، بلکه می‌تواند آسیب جدی به اهداف توسعه گردشگری وارد کند.

شهرام احمدپور در جلسه ساماندهی متکدیان که امروز ۲۷ فروردین با حضور مسئولان استانی در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، با انتقاد از وضعیت تکدی‌گری در شهر، اظهار کرد: در حالی که برخی شهرستان‌های استان تنها با موارد معدودی از تکدی‌گری مواجه‌ هستند، شهر قزوین با حجم بالای این پدیده روبه‌رو است و اغلب این افراد تحت پوشش نهادهایی چون بهزیستی و کمیته امداد هستند.

وی بیان کرد: این افراد با وجود دریافت مستمری، به دلیل طمع و سود بالا، از شرایط موجود سوءاستفاده کرده و با حضور در چهارراه‌ها چهره شهر را مخدوش می‌کنند.

وی با بیان اینکه قانون‌گذار تکدی‌گری را جرم دانسته است، خاطرنشان کرد: ابزار قانونی برای برخورد با این پدیده وجود دارد و در صورت اراده، امکان اجرای قوانین بازدارنده فراهم است.

معاون سیاسی استاندار تصریح کرد: چنانچه گردشگران خارجی از نخستین چهارراه شهر عبور کنند و با صحنه حضور ده‌ها کودک کار و متکدی مواجه شوند، تصویری منفی از شهر در ذهن آنان نقش خواهد بست و این برخلاف اهداف توسعه گردشگری در استان است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، وی با اشاره به ظرفیت بالای مؤسسات خیریه در استان گفت: قزوین از نظر ساختارهای حمایتی و خیریه بسیار غنی است و باید از این پتانسیل برای ساماندهی متکدیان استفاده شود.

احمدپور افزود: عمده این افراد، تکدی‌گری را شغل خود تلقی کرده‌اند و از درآمد آن منتفع می‌شوند، در حالی که برخی از آن‌ها حتی بیماری خاصی ندارند و صرفاً به قصد کسب درآمد وارد این چرخه شده‌اند.

معاون استاندار قزوین خواستار ورود جدی شهرداری، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های متولی به این موضوع شد و بر لزوم تفکیک میان کودکان کار واقعی و متکدیانی که این کار را به‌عنوان شغل انتخاب کرده‌اند، تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدا و سیما نیز باید در این زمینه فرهنگ‌سازی کند تا از دلسوزی مردم نسبت به افرادی که از این پدیده ناپسند امرار معاش خودداری شود، پرداخت صدقه در پشت چراغ قرمز نه‌تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه به استمرار یک ناهنجاری اجتماعی دامن می‌زند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha