به گزارش ایسنا، در دور برگشت مرحله پلی آف حذفی لیگ قهرمانان اروپا امشب چهار دیدار برگزار شد که ابتدا دورتموند مقابل آتالانتا قرار گرفت. نماینده آلمان که در دور رفت با نتیجه ۲ بر صفر برنده شده بود، در این بازی با نتیجه عجیب ۴ بر یک شکست خورد تا از دور مسابقات کنار برود و آتالانتا به دور بعدی صعود کند.
رئال مادرید که در دور رفت با نتیجه یک بر صفر بنفیکا را شکست داده بود، امشب به نتیجه برتری ۲ بر یک دست یافت تا تیم ژوزه مورینیو حذف شود و کهکشانیها به دور بعد صعود کنند.
موناکو امشب تلاش زیادی داشت تا بر پاری سن ژرمن غلبه کند اما با وجود اینکه تیم مدعی قهرمانی با نتیجه تساوی ۲-۲ متوقف شد با توجه به برتری ۳ بر دو دور رفت این تیم لوئیس انریکه بود که راه مرحله بعدی شد.
یوونتوس و طرفدارانش شب هیجان انگیز اما تلخی را پشت سر گذاشتند. بیانکونری در بازی رفت با نتیجه ۵ بر دو مقابل گالاتاسرای شکست خورد و در بازی برگشت به برتری با تفاضل ۴ گل نیاز داشت تا مستقیم به دور بعدی راه پیدا کند.
در ۹۰ دقیقه تیم لوچانو اسپالتی با گلزنی مککنی، لوکاتلی و گاتی به برتری ۳ بر صفر رسید تا بازی به وقتهای اضافه کشیده شود. با این حال در وقتهای اضافه این گالاتاسرای بود که توسط ویکتور اوسیمن و آلپر ییلماز به گل رسید تا شگفتیساز بزرگ این مرحله باشد و یووه را حذف کند.
انتهای پیام


نظرات