• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404012715137
  • خبرنگار : 50963

استاندار مطرح کرد

معیشت مردم بوشهر وابسته به کالای همراه ملوان است

معیشت مردم بوشهر وابسته به کالای همراه ملوان است

ایسنا/بوشهر استانداربوشهر گفت: معیشت عده زیادی از مردم بوشهر وابسته به موضوع کالای همراه ملوان است و انتظار داریم حمایت‌های لازم از مرزنشینان استان بوشهر صورت گیرد.

ارسلان زارع  روز چهارشنبه در نشست با دکتر فرهادی، معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور، با تأکید بر اهمیت استان بوشهر در اقتصاد ملی گفت: استان بوشهر با دارا بودن ظرفیت‌های گوناگون، نقش برجسته‌ای در اقتصاد کلان کشور ایفا می‌کند و سهم قابل توجهی در تأمین درآمد و منابع مالی کشور دارد.

استاندار بوشهر در ادامه گفت: وضعیت معیشت مردم، یکی از اهداف مهمی است که دولت چهاردهم نسبت به بهبود آن، به صورت جدی دغدغه دارد از این رو معتقدم، بازار که به صورت روزمره، مردم با آن ارتباط دارند، نظارت بر آن و برخورد با قانون‌شکنان و البته رسیدگی فوری به تخلفات، می‌تواند به تحقق این هدف کمک کند.

وی افزود: معتقدم اثربخشی اقدامات نظارتی، نیازمند تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌های مسئول است و در استان، این تعامل وجود دارد.

 زارع تصریح کرد: همانطور که در دیدار قبلی با جنابعالی مطرح شد؛ معیشت عده زیادی از مردم بوشهر وابسته به موضوع کالای همراه ملوان است و انتظار داریم حمایت‌های لازم از مرزنشینان استان بوشهر صورت گیرد.

استاندار بوشهر همچنین با اشاره به گشت‌های مشترک نظارت بر بازار، تعامل تعزیرات حکومتی با سایر دستگاه‌ها را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: این همکاری‌ها زمینه‌ساز بهبود روند نظارت بر بازار و افزایش اعتماد عمومی بوده است.

 زارع خاطرنشان کرد: برخی نهادها مانند سازمان تعزیرات حکومتی در تحقق رضایت عمومی و پاسخگویی به مطالبات مردمی نقش مهمی دارند و باید از تلاش‌های صورت گرفته در راستای رضایتمندی مردم، قدردانی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha