• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404012715206
  • خبرنگار : 90047

برگزاری مراسم فرهنگ پهلوانی با حضور سید حسن خمینی و وزیر ورزش

برگزاری مراسم فرهنگ پهلوانی با حضور سید حسن خمینی و وزیر ورزش

آیین نکوداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، احمد دنیامالی وزیر ورزش، خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به همراه جامعه ورزش در مرقد حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این‌ مراسم آیت الله سید حسن خمینی، احمد دنیامالی وزیر ورزش به همراه خانواده شهید آیت الله رییسی و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با اهدای گل با آرمان های امام راحل (ره) تجدید میثاق کردند.

در این مراسم‌ مناف هاشمی، فریبا محمدیان ، محمدشروین اسبقیان معاونین وزیر، مهرعلیزاده رییس فدراسیون بین‌المللی ورزش زورخانه‌ای، علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران،‌ مهدی محمد نبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال،‌ مهدی میرجلیلی رئیس بسیج ورزشکاران و روسای فدراسیون‌های ورزشی به همراه جامعه ورزش حضور داشتند.

همچنین از خانواده شهید آیت الله رییسی، خانواده سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و زهرا رحیمی نایب قهرمان پارالمپیک پاریس در این مراسم تجلیل به عمل آمد.

مهرعلی باران چشمه رئیس فدراسیون زورخانه‌ای در خصوص مراسم روز ۱۷ شوال روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، اظهار کرد: ۱۷ شوال در تقویم رسمی کشور به نام ترویج فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای نام گذاری شده است. در سراسر کشور برای تجلیل از تمام کسانی که در این حوزه تلاش کردند برنامه داریم. امسال این برنامه در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) با حضور مسوولین وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، روسای فدراسیون ها و جامعه ورزش برگزار می شود.

وی افزود: در این مراسم از افرادی که خدمات آن ها مصداق رفتار پهلوانی بود از جمله شهید بزرگوار آیت الله رئیسی که همه جا در صحنه مبارزه حضور داشت و مجاهدانه و ایثارگرانه تلاش کردند، تجلیل می‌شود. قرار است امروز از خانواده ایشان در این مراسم تجلیل به عمل آید. همچنین از خانواده سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و زهرا رحیمی دارنده مدال نقره پارالمپیک پاریس که تمام پاداش پارالمپیکی خود را برای خرید کامیون برای پدرش هزینه کرد تا با آن کار کند، تجلیل خواهد شد. این اقدام ارزشمند زهرا رحیمی مصداق رفتار پهلوانی است.

باران چشمه در پایان افزود: امیدوارم برگزاری چنین برنامه‌هایی الگویی شود برای جوانان در عرصه ورزش.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha