• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404012715353
  • خبرنگار : 51009

معاون استاندار زنجان وعده داد

پیش‌بینی بهره‌برداری از ۶۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در زنجان

پیش‌بینی بهره‌برداری از ۶۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در زنجان

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در ترویج امید و نشاط اجتماعی، گفت: قدرت رسانه‌ها به‌مراتب بالاتر از سلاح هسته‌ای است و شما خبرنگاران می‌توانید با انعکاس صحیح اخبار و موضع‌گیری‌های عادلانه، فضای امید در جامعه را تقویت کنید.

نرگس مرادخانی چهارشنبه ۲۷ فروردین در نشست خبری با اصحاب رسانه، با تأکید بر اینکه خبرنگاران باید در مسیر ایجاد فضای بدون تنش و همراه با امید حرکت کنند، اظهار کرد: ما از رسانه‌ها انتظار داریم که در پی ایجاد فضای پرنشاط در جامعه باشند و به‌ویژه در خصوص مسائل اجتماعی و اقتصادی به‌گونه‌ای اقدام کنند که عدالت و توازن رعایت شود.

وی همچنین از خبرنگاران قدردانی کرد که مطالبات زنان را در رسانه‌ها مطرح کرده و به آن توجه می‌کنند و افزود: امیدواریم که زنان استان بتوانند به‌طور کامل به حقوق خود دست یابند و جایگاه شایسته‌ای را در جامعه پیدا کنند. همان‌طور که در دوران جنگ تحمیلی، زنان در کنار مردان در جبهه‌های مختلف حضور داشتند، اکنون نیز باید در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی کشور مشارکت داشته باشند.

مرادخانی در ادامه به چالش‌های اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با ناترازی‌های متعددی در حوزه‌های مختلف از جمله صندوق‌های بازنشستگی، بودجه دولت، بودجه خانوار، تراز تجاری، منابع آب و برق روبه‌روییم که این مشکلات تأثیرات جدی بر وضعیت اقتصادی کشور و استان می‌گذارد. اما با وجود این چالش‌ها، همچنان امیدواریم که با اقدامات صحیح و برنامه‌ریزی‌های مناسب، وضعیت اقتصادی استان بهبود یابد.

او اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما در استان زنجان، حفظ صنایع موجود و تسهیل در فرآیند جذب سرمایه‌گذاری است. در این راستا، برای تسهیل فرآیندهای اداری و جذب سرمایه‌گذاران، تفویض اختیارات از تهران به استان انجام شده و امیدواریم که با کمک دستگاه‌های اجرایی، مشکلات موجود حل و فصل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان به اهمیت انرژی خورشیدی در استان اشاره کرد و گفت: استان زنجان از جمله استان‌های مستعد برای توسعه انرژی خورشیدی است و در این راستا، اقدامات زیادی در حال انجام است. سال گذشته، از مجموع ۴۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص‌یافته به انرژی‌های تجدیدپذیر در سطح کشور، سهم استان زنجان تنها ۱۰۰ میلیارد تومان بود. امسال نیز پیش‌بینی می‌شود که حدود ۶۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان به بهره‌برداری برسد.

مرادخانی اظهار کرد: برای جذب سرمایه‌گذاران در این حوزه، تلاش‌های زیادی در حال انجام است و مذاکراتی با شرکت‌های بزرگ داخلی و خارجی برای افزایش ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در استان در حال انجام است. در این راستا، اراضی مناسبی برای توسعه این پروژه‌ها از منابع طبیعی استان شناسایی شده است که در اختیار سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تکمیل زنجیره ارزش صنایع استان از دیگر اولویت‌های استان است، گفت: زیتون و نساجی از جمله صنایع مهمی است که تکمیل زنجیره ارزش آنها در دستور کار قرار دارد. همچنین در بخش‌های دیگر صنایع از جمله صنایع فلزی، سیمان و سایر بخش‌ها نیز تلاش می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود، زمینه‌های لازم برای ارتقاء و تکمیل زنجیره ارزش فراهم شود. حمایت‌های لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی در سطح استان و ملی انجام خواهد شد تا صنایع استان در شرایط محدودیت منابع آبی و انرژی بتوانند به‌خوبی رشد کنند.

مرادخانی همچنین به پتانسیل‌های گردشگری استان زنجان اشاره کرد و گفت: استان زنجان از جاذبه‌های گردشگری منحصر به‌فردی برخوردار است، اما در مقایسه با ظرفیت‌های موجود، بهره‌برداری کمی از این جاذبه‌ها صورت گرفته است. در تعطیلات نوروزی امسال، حدود دو و نیم میلیون خودرو از استان عبور کردند، اما تنها ۲۰ تا ۳۰ هزار بلیت برای بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان فروخته شد.

وی ادامه داد: برای جذب گردشگران بیشتر و سرمایه‌گذاری در این بخش، برنامه‌های مختلفی در دست اقدام است. از جمله این برنامه‌ها، راه‌اندازی خطوط پروازی به استان و جذب سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در حوزه گردشگری است.

مرادخانی به مشکلات موجود در زمینه تخصیص ارز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات بزرگ، تخصیص ارز به پروژه‌ها و سرمایه‌گذاران است. در برخی از پروژه‌ها، از جمله پروژه پتروشیمی زنجان، تأمین ارز برای ادامه کارها با مشکل مواجه است و از مسئولان ملی خواسته‌ایم که تدابیر لازم برای حل این مشکل اندیشیده شود.

وی همچنین از مذاکرات انجام‌ شده برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و افزایش صادرات استان زنجان خبر داد و گفت: برای سال‌جاری هدف‌گذاری کرده‌ایم که صادرات استان به یک میلیارد دلار برسد و در این راستا، با بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha