• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404082717550
  • منبع : نمایندگی زنجان

درگذشت دانش‌آموز پایه هفتم در یکی از مدارس ابهر / علت حادثه در حال بررسی است

درگذشت دانش‌آموز پایه هفتم در یکی از مدارس ابهر / علت حادثه در حال بررسی است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان عصر سه‌شنبه ۲۷ آبان یکی از دانش‌آموزان پایه هفتم مقطع متوسطه اول در یکی از مدارس شهرستان ابهر در جریان بازی دچار حادثه شد و جان خود را از دست داد.

اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن ابراز تأسف عمیق و همدردی با خانواده این دانش‌آموز، اعلام کرد که بررسی ابعاد حادثه به‌صورت فوری در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، در این اطلاعیه تأکید شده است که با همکاری نهادهای مسئول، علت وقوع حادثه با دقت در حال بررسی است و پس از پایان بررسی‌های کارشناسی، نتایج و جزئیات از مسیر رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha