• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404012715378
  • خبرنگار : 50176

استاندار:

احیای ۵۱ واحد راکد صنعتی اولویت لرستان در سال جدید است

احیای ۵۱ واحد راکد صنعتی اولویت لرستان در سال جدید است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با بیان اینکه احیای واحدهای راکد، روشی اقتصادی‌تر برای توسعه صنعتی است، گفت: احیای ۵۱ واحد راکد صنعتی، اولویت نخست استان در سال جدید است.

در نخستین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سال ۱۴۰۴ که با حضور استاندار لرستان و جمعی از تولیدکنندگان و مسئولان اجرایی در شهرک صنعتی شماره ۲ خرم‌آباد برگزار شد،  سعید شاهرخی بر عزم جدی استان برای حمایت عملی از سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید، به‌ویژه احیای واحدهای راکد صنعتی تأکید کرد.

شاهرخی در این جلسه که به صورت میدانی و در محل شهرک صنعتی شماره ۲ خرم‌آباد برگزار شد، گفت: این نخستین جلسه در سال جدید بود که با محوریت تحقق شعار سال ــ حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید ــ برگزار شد؛ شعاری که منطبق با برنامه توسعه استان است.

وی افزود: این جلسه را تعمداً در شهرک صنعتی شماره ۲ برگزار کردیم تا با حضور در میان صنعتگران، این پیام روشن را به همه تولیدکنندگان استان برسانیم که عملاً در کنار شما هستیم و از هیچ تلاشی برای رفع موانع تولید دریغ نخواهیم کرد. هر مصوبه‌ای که برای بهبود وضعیت تولید لازم باشد، در دستور کار قرار می‌گیرد.

حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری برای بهبود معیشت مردم

استاندار لرستان ادامه داد: بار دیگر تأکید می‌کنم که اصل اساسی، حمایت از تولید است و حضور تمام دستگاه‌ها در میدان عمل برای تحقق این هدف، ضروری است. باید با حمایت از سرمایه‌گذاری، تولید را رونق دهیم، اشتغال ایجاد کنیم و در نهایت معیشت مردم را بهبود ببخشیم. این، اولویت اول ما در استان است.

وی با اشاره به همسویی مجموعه مدیریتی استان با این رویکرد اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم همه مدیران دستگاه‌های اجرایی را به خط کنیم تا حمایت واقعی از تولید اتفاق بیفتد و این جلسه نیز در همین راستا برگزار شد.

احیای واحدهای راکد، روشی اقتصادی‌تر برای توسعه صنعتی

استاندار لرستان با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده در خصوص وضعیت شهرک‌های صنعتی گفت: بر اساس بررسی‌هایی که انجام دادیم، ۵۱ واحد صنعتی در شهرک‌های استان به حالت راکد درآمده‌اند که نیاز به توجه ویژه دارند. برای این منظور کارگروهی تشکیل شده است تا فهرست این واحدها، مشکلات آن‌ها و راهکارهای رفع موانع را احصاء و پیگیری کند.

وی در ادامه تأکید کرد: احیای واحدهایی که پیش‌تر در آن‌ها سرمایه‌گذاری شده و تجهیزات آن‌ها آماده فعالیت است، بسیار اقتصادی‌تر از ایجاد یک کارخانه جدید از ابتداست. البته حمایت از واحدهای تازه‌تأسیس نیز در دستور کار است، اما اولویت نخست ما بازگرداندن واحدهای راکد به چرخه تولید است.

استاندار لرستان در پایان با قدردانی از تلاش صنعتگران و همکاری مدیران دستگاه‌ها اظهار امیدواری کرد با پیگیری جدی و اجرای تصمیمات این جلسه، شاهد رشد و جهش در تولید استان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۰۹:۳۹

ما کشاورزان نزدیک به فصل برداشت هستیم ولی هنوز خبری از کود نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۰۹:۴۳

جناب شاهرخی سری به کشاورزان بیرانشهرهم بزن کود هرکیسه ای یک میلیون تومن داریم میخریم کود دولتی ازاد داره خرید وفروش میشه